karty pamięci - róznice

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Diabeł
    Początki nałogu
    • 2004
    • 360

karty pamięci - róznice

czy ktoś z szanownych grupowiczów może mi napisac czym sie różni np ta karta pamięci:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66083275
    od np. tej :http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65656868
    pojemności niby te same, prędkości też, tylko rózne naklejki.
    Moje zdjęcia
    Fotografia Przyrodnicza
  • Pawouek
    Coś już napisał
    • 2005
    • 59

Roznia sie, jak sam zauwazyles, naklejkami. Nowy image po prostu.
    To tak jak z np. plynami do mycia naczyn, czy keczupem. Nowa, ladniejsza butelka ale w srodku to samo.

Komentarz

• Domini-Q
      Bywalec
      • 2005
      • 151

Roznia sie, jak sam zauwazyles, naklejkami. Nowy image po prostu.
      nie całkiem tak. Elite pro jest szybsza od x50, ale tej różnicy raczej nie zauważysz w aparacie tylko przy zgrywaniu danych na/z kompa. ja osobiście mam elite Pro i jestem zadowolony, polecam. pozatym był tu wczoraj rozpoczęty wątek o kartach CF, poszukaj i poczytaj.
      EOS 350D + KIT EF-S 18-55 3.5-5.6 II + Hoya UV, EF 50 1.8 II + Marumi MC-UV, 2 x Kingston ELITE PRO 1GB, Statyw Velbon DF-60 i wiele chęci.

Komentarz

• akustyk
        gajowy
        • 2004
        • 12226

ja mam 512 z tym rozowawym nadrukiem. szybka, polecam.

czy z czarnym nadrukiem bedzie gorsza to nie wiem :-) czarne sa teoretycznie do 40x a "rozowe" do 50x, ale czy z tej teorii wynika jakakolwiek praktyka... watpie
        www albo tez flickr

Komentarz

• Dorn
          Bywalec
          • 2005
          • 131

A ja mam jedną (512) i drugą (1GB) i różnicy nie widzę. No po za pojemnością
          40D | 17-40/4 | 70-200/4 | 50/1.8 | 420EX | ... I z tego wychodzi: www.kolec.cba.pl
          ---------------------
          Post ten wyraza opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie moze on byc wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu.
          Autor zastrzega sobie prawo do zmiany pogladów, bez podawania przyczyny.

Komentarz

Pracuję...