Pytanie tak jak w temacie. To bedzie 100-dniowka na jakieś 250 osób [mysle że z osobami toważyszącymi tyle sie uzbiera] impreza bedzie sie działa w niewielkiej miejscowości [40tyś mieszkańców] dodam tylko ze robie analogiem. Zakładam że spokojnie zmieszcze sie w 10 rolkach. Ile moge za coś takiego zaśpiewać?
ile można skasować za foto na 100-dniowce???
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
600-1000 zł wg mnie. warunki b. trudne
i analog... czyli czas...
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... | -
-
no bo 1000zl to chyba odpada... [przyjdzie sobie jakis kolo z cyfrowym lustrem cyknie 7tyś zdjeć i skasuje za to 400zl bo 7tyś fotek nic go nie kosztuje, 400zl to czysty zysk dla niego]Komentarz
-
e ta nic
50 tys klapniec i moze sie migawka juz emerytka nazywac (teoretycznie oczywiscie) - co do ceny pojecia nie mam... choc sa TU ludzie co robia tego typu akcje
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
ewentualnie zadzwon do jakiegos foto i zapytaj
i nieco odejmij
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
A przekazujesz materiał z kliszami ? Jako odbitki ?
Jeśli z kliszami to policzyłbym po 10 zeta od łebka = 2 500
Jeśli robisz fotki to powiedzmy z 500 za usługe i 5 zł za każdą odbitke 21x15Komentarz
-
-
nop moze beda chcieli wszystkie pare idace Polonezem.. np przechodzace przez "tunelik", lub wchodzace na sale puki jeszcze jakos wygaldaja heheCanon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
-
ja dalej podtrzymuje, ze najlepiej bylo by zadzwonic do fotografa i zapytac ile za cos takiego chce i zestawic to ze swoimi wyobrazeniamiCanon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
Przeciez wlasnie to robi, tylko pyta grzecznie i po kolezensku liczac na wieksza roznorodnosc propozycji niz od jednego czy dwoch "fachowcow" do ktorych by sie dodzwonil.Zamieszczone przez asterixja dalej podtrzymuje, ze najlepiej bylo by zadzwonic do fotografa i zapytac ile za cos takiego chce i zestawic to ze swoimi wyobrazeniami
Jesli wszyscy chca byc na zdjeciach to po 5zl od lebka i komplet odbitek. Kazda dodatkowa odbitka platna ekstra. Jesli oddajesz klisze to 10zl od lebka i przynajmniej masz spokoj z odbitkami.Komentarz
-
Vitez tylko tu na 1 rzut oka nie widac kto sie tym zajmuje na powaznie a kto jedynei pasjonacko..
Il Fuoco rzucil cena choc nie ma pojecia ile to kosztuje, ja nie napisalem bo nie wiem
.. no ale fakt pewnie wielu na forum wie
ja tak tylko sobie na glos mysallemCanon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
myśle że koszt takiej imprezy 700-1000zł szczególnie że robisz analogiem a potem jesszcze trzeba to zaskanować a to już koszty robi
Komentarz
-
700-1000zl czyli w tej kwocie zawarte jest waszystko moja robocizna i koszta materiałów [negatywy, wywołanie, skanowanie] Tak?Komentarz
Komentarz