[moher] Architektura..

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • moher
    Bywalec
    • 2009
    • 143

[moher] Architektura..

Przyznaje się bez bicia, dużo podróżuje więc i dużo zdjęć architektury robię, ale.. no właśnie ale. Na początek Londyn i Dubaj.

1.

2.

C5DII | C40D | Sam8/3,5 | C35/1,4L | SMCTakumar50/1,4 | C70-200/2,8L | C580EXII | m42
  • airhead
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 2495

Londyn to nie tylko London Eye :/
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Komentarz

• moher
      Bywalec
      • 2009
      • 143

Zamieszczone przez airhead
      Londyn to nie tylko London Eye :/
      Zdaje sobie z sprawę z faktu, że temat "mega" popularny, ale to chyba nie znaczy, że nie można go pokazać. Na drugim zdjęciu masz za to miejsce które ciężko w sieci zaleźć, kontrast więc jest.. a teraz proszę o ocenę i obiecuje poprawę
      Ostatnio edytowany przez moher; 23282.
      C5DII | C40D | Sam8/3,5 | C35/1,4L | SMCTakumar50/1,4 | C70-200/2,8L | C580EXII | m42

Komentarz

• x-mac
        Początki nałogu
        • 2009
        • 285

Zamieszczone przez moher
        Przyznaje się bez bicia, dużo podróżuje więc i dużo zdjęć architektury robię, ale.. no właśnie ale. Na początek Londyn i Dubaj.
        No to zapowiada się porządny przekrój architektury światowej
        #1 fakt, London Eye nie zasługuje na miano ikony miasta, ale tu przynajmniej podoba mi się zgranie kolorystyczne świateł kółka z niebem.
        #2 z inżynierskiego punktu widzenia ciekawa konstrukcja cięgnowa zadaszenia. Domyślam się, że to architektura komercyjna, jakiś hotel/galeria - niestety fotograficznie niezbyt intrygujący kadr (MSZ), także "niecelowo krzywy" (w prawo).

1 2 3

Komentarz

• smigaczka
          Bywalec
          • 2010
          • 148

ładnie są skadrowane te zdjęcia. Pierwsze zapiera dech w piersiach, bo takie swietne są na tym zdjęciu kolory.
          Podobają mi sie tego typu ujęcia.
          Jestem na tak. Jakiekolwiek inne słodzące komentarze są moim zdaniem w tym przypadku zbędne.

Komentarz

Pracuję...