View Full Version : Te różne dziwne punkciki :)

muflon
08-07-2004, 17:49
Wiem że już się ktoś kiedyś pytał i że odpowiedź była "od dawna nie działa" :) Ale ciągle chciałbym wiedzieć, co oznaczają, lub oznaczałyby gdyby działały:

- Junior/Senior z lewej
- Poziom, HP/MP/EXP, cyferki - u dołu każdego posta

? :roll:

Aszu
08-07-2004, 17:53
Mniej wiesz dłużej żyjesz!
Tu musi wypowiedzieć się albo WB - nie mylic z balansem bieli- (Wielki Brat), albo jeden z dwóch Moderatorów - tzn tych co tu mogą mieszać.

LukasS
08-07-2004, 20:53
Wiem że już się ktoś kiedyś pytał i że odpowiedź była "od dawna nie działa" :) Ale ciągle chciałbym wiedzieć, co oznaczają, lub oznaczałyby gdyby działały:

- Junior/Senior z lewej
- Poziom, HP/MP/EXP, cyferki - u dołu każdego posta

? :roll:

Junior.. - to sa rangi nadawane w zaleznosci od ilosci napisanych postow.
Poziom... - to troche jak z gier RPG:

HP - Health Points (Zycie)
MP - Mana Points (Mana)
EXP - Experience (Doswiadczenie, ktore nadaje poziom, po osiagnieciu jakiegos pulapu)

Jak sie je zdobywa? nie mam pojecia, pewnie piszac posty, jakas funkcja pewnie to analizuje pod katem ilosci slow itp itd i wg tego masz przyznawane wartosci.

Vitez
08-07-2004, 21:46
Junior.. - to sa rangi nadawane w zaleznosci od ilosci napisanych postow.
Albo rowniez od daty przylaczenia... nie wiem

Poziom... - to troche jak z gier RPG:

HP - Health Points (Zycie)
MP - Mana Points (Mana)
EXP - Experience (Doswiadczenie, ktore nadaje poziom, po osiagnieciu jakiegos pulapu)

Jak sie je zdobywa? nie mam pojecia, pewnie piszac posty, jakas funkcja pewnie to analizuje pod katem ilosci slow itp itd i wg tego masz przyznawane wartosci.

To kiedys dzialalo ale okazalo sie w ogole nieprzydatne a wrecz niezrozumiale wiec opcja nieaktywna.

muflon
03-08-2004, 19:10
To ja mam jeszcze jedno pytanie - tak z ciekawości :) Do niedawna miałem koło avatara "Senior", a od dziś mam "Canonier Junior" (?). Czy to ma związek z przekroczeniem 100 postów?

Tomasz Golinski
05-08-2004, 01:44
Najwyrazniej sa to kolejne stopnie: Junior, Senior, Canonier Junior, Canonier, itd.
Canonier Junior sie pojawia po 100. Przynajmniej u mnie sie pojawil ;)