Canon PowerShot A410

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Marianoo

Canon PowerShot A410

Witam serdecznie,jestem tutaj nowy i mam do was ogromna prosbe chcialem sobiekupic jakis fajny aparacik i mamdo wyboru Kodak C330 Canon A410 lub Nikon Coolpix4600 i nie wiem jaki wybrac Prosze was pomozcie,no chyba ze maciej akies inne aparaty do propozycji, chodzi mi oto aby robil fajne zdjecia,zywekolory i mial dobralampe bluskowa:0 pozdrawiam i dziekuje za pomoc
  • MarekC
    Uzależniony
    • 2005
    • 647

Zamieszczone przez Marianoo
    Witam serdecznie,jestem tutaj nowy i mam do was ogromna prosbe chcialem sobiekupic jakis fajny aparacik i mamdo wyboru Kodak C330 Canon A410 lub Nikon Coolpix4600 i nie wiem jaki wybrac Prosze was pomozcie,no chyba ze maciej akies inne aparaty do propozycji, chodzi mi oto aby robil fajne zdjecia,zywekolory i mial dobralampe bluskowa:0 pozdrawiam i dziekuje za pomoc
    Kolega kupił C340, widziałem fotki ...mydełko, kolorki przesycone. Proponowałem mu A520 - uparł się że nie wyda tych 200 PLN więcej, cóż każdy ma swoją wolę...
    Pozdrawiam
    Marek

Komentarz

• gietrzy
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 5727

Zamieszczone przez Marianoo
      Witam serdecznie,jestem tutaj nowy i mam do was ogromna prosbe chcialem sobiekupic jakis fajny aparacik i mamdo wyboru Kodak C330 Canon A410 lub Nikon Coolpix4600 i nie wiem jaki wybrac
      Dostałem ostatnio zdjęcie mailem: tyle hot pixeli, że aż strach, szum cholerny, zaglądam do exifa: Kodak, ISO 140. <- bez komentarza.
      Jeśli chcesz żywe kolory to polecam Canona. Mam w firmie A310 i jest spoko. Nikona nie znam więc nic nie powiem.
      Acha w kompaktach Canona lubi się "zatrzeć" zoom. Cena naprawy ~ 500 PLN.
      the silence is deafening

Komentarz

• Ramirez
        Początki nałogu
        • 2005
        • 335

Ja używałem trochę Canona A400 - poprzednika A410.
        Jakość przy ISO 50-200 raczej bez zastrzeżeń. przy 400 ISO już widoczne szumy. Kolorystyka zdjęć i przejścia tonalne (szczególnie przy niższych ISO) moim zdaniem ładne.
        W A400 brakowało mi szerokiego kąta obiektywu. Najkrótsza ogniskowa wynosi (w przeliczeniu na mały obrazek) ok. 45 mm.

Komentarz

• Marianoo

No tak musze nad tym pomyslec, czekam na jeszcze jakies podpoweidzi:0 pozdrawiam pa

Komentarz

Pracuję...