[Mad_Mac] Slubniaki

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Mad_Mac
    Pełne uzależnienie
    • 2009
    • 1458

[Mad_Mac] Slubniaki

No wiec nadejszla wiekopona chwila, oddaje fotki do oceny. Byl to moj drugi slub ale pierwszy polski z przygotowaniami. Za jakies 2 dni wrzuce reszte.
    Milego ogladania :-D
    Ona

Ostatnio edytowany przez Mad_Mac; 23262.

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK
  • Mad_Mac
    Pełne uzależnienie
    • 2009
    • 1458

On

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200

Komentarz

• Parteq
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 1159

Brak numeracji utrudnia ocene.

Na pierwszej focie brak ostrosci.

Unikalbym focenia dziurek od nosa, szczegolnie to zdjecie z odbisciem w lusterku..

Zdjecie butow.. dlaczego sa na stoliku/stole? Ta lampka w tle.. po co ona tam? I GO - za mala na oba buty, za mala by nadac klimat zdjeciu. No i jeszcze raz.. ta lampka w tle..

U Mlodego - zdjecie z zapinaniem paska pojechane lampa i ogolnie.. jakos tak malo apetyczny moment do pokazywania..

Generalnie fajne mieszaja sie mocno z niefajnymi. Zastosuj wieksze oczka w sitku

Portrety | Slubne | Facebook | Warsztaty

Komentarz

• Mad_Mac
        Pełne uzależnienie
        • 2009
        • 1458

Zapomnialem o numeracji a jak mi sie przypomnialo bylo juz za pozno. Jesli mozna prosic panow M o umozliwienie edycji lub dodanie numerkow.
        Z butami masz racje. Wiem wiem ta lampka i kabel... ciagle sie ucze, na nastepny raz bede pamietal o wiekszej glebi przy tej odelglosci. To samo stalo sie na zdjeciu nr1.

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Zamieszczone przez Mad_Mac
          Jesli mozna prosic panow M o umozliwienie edycji
          Nie da rady.

lub dodanie numerkow.
          Za dużo roboty.
          Możemy usunąć cały wątek i założysz od nowa, tym razem lepiej o niego dbając .

Komentarz

• Mad_Mac
            Pełne uzależnienie
            • 2009
            • 1458

Nikt nic wiecej nie napisze?

Komentarz

• pank
              Pełne uzależnienie
              • 2008
              • 1502

Same portrety i zbliżenia, a gdzie szersze kadry?
              Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Komentarz

• yerzu
                Bywalec
                • 2007
                • 160

Dla mnie wieje nudą. Nie podoba mi się również obróbka - pomarańczowe twarze i szare BW.

Może lepiej wyszło by pokazanie przekrojówki z całego dnia niż tylko przygotowań.
                Ostatnio edytowany przez yerzu; 10550.

Komentarz

• Przemek Białek
                  Uzależniony
                  • 2004
                  • 832

no coz:
                  - kadr slabiutki bez (magnesu)
                  - detale pokazane bez pomyslu i ze smieciami w tle
                  - wszytko z jednego szkla, gdzie potencjalem reportazu jest szerszy kat a nie tele 80mm na cropie.
                  - obrobka wola o szkole, szczegolnie cz-b, ktore wygladaja jak konwertuj do B-W

generalnie jesli to twoj pierwszy slub to mozna to zniesc a jak ktorys z kolei to cieniutko

pozdro

p.s
                  a tak poza tym to bym zastanowil sie nad nawigacja na stronie. Szczegolnie galeria, po paru kliknieciach sie odechciewa a co dopiero po dluzszym ogladaniu. Ogladnij strony fotografow, takie najezdzanie i odjezdzanie nie jest fajne a tylko przeszkadza i nie pozwala sie skupic na zdjeciach.
                  Ostatnio edytowany przez Przemek Białek; 345.
                  dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
                  "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Komentarz

• Mad_Mac
                    Pełne uzależnienie
                    • 2009
                    • 1458

Jest to tylko czesc zdjec. Szersze tez byly(tak z 40%) ale wydawalo mi sie ze z przygotowan to wlasnie detale sie licza dlatego pokazalem te nie inne.
                    Zafarby sa pewnie wina mojego nieskalibrowanego taniego monitora choc napewno tez brak mi jeszcze doswiadczenia.
                    Konwersji do b/w rzeczywiscie musze sie pouczyc bo sam widze ze to nie to co chcial bym uzyskac.
                    Szkiel uzywalem 2, 20 i 50. Jako ze pokazalem detale wiekszosc jest z 50siatki.
                    Bardzo dziekuje za slowa krytyki ktore napewno sie przydaja i mobilizuja do dalszych cwiczen i nauki.

Komentarz

• Przemek Białek
                      Uzależniony
                      • 2004
                      • 832

Zamieszczone przez Mad_Mac
                      ale wydawalo mi sie ze z przygotowan to wlasnie detale sie licza dlatego pokazalem te nie inne.
                      jesli tak ci sie wydaje to szczeze radze zmienic podejscie do fotografii slubnej, detale sa potrzebne owszem. Detale jako dodatek, ciekawostka na strony albumu, ale glowna rola fotografa jest pokazanie "akcji", nawet jesli nic sie nie dzieje

pozdro
                      dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
                      "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Komentarz

• oszczepnik
                        Początki nałogu
                        • 2008
                        • 279

Zamieszczone przez Przemek Białek
                        jesli tak ci sie wydaje to szczeze radze zmienic podejscie do fotografii slubnej, detale sa potrzebne owszem. Detale jako dodatek, ciekawostka na strony albumu, ale glowna rola fotografa jest pokazanie "akcji", nawet jesli nic sie nie dzieje

pozdro
                        za kolegą , detale to tylko dodatek ważniejsze "akcja" , popraw BW bo szare jakieś takie.
                        pozdro
                        "kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."

Komentarz

• paproszek_na_kredensie
                          Dopiero zaczyna
                          • 2009
                          • 32

A ja bym wolał więcej ślubu w ślubniakach...

...bo póki co to jakiś reportaż z salonu fryzjerskiego i garderoby.

...no i na stronie masz klasyczny polski błąd. W języku angielskim nie istnieje coś takiego jak PEOPLES. To tak jak byś napisał LUDZIOWIE...
                          Ostatnio edytowany przez paproszek_na_kredensie; 27262.
                          Chcesz w ryj?

Komentarz

• Mad_Mac
                            Pełne uzależnienie
                            • 2009
                            • 1458

Pora na kosciol
                            1
                            2
                            3
                            4
                            5
                            6
                            7
                            8
                            9
                            10
                            11

Komentarz

• Parteq
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 1159

800pix na szerokim? Bo cos mi tak szeroko sie zrobilo..

Portrety | Slubne | Facebook | Warsztaty

Komentarz

Pracuję...