Canon 24-105 on Rebel XT
Zwiń
X
-
-
-
A tak konkretnie, to co wywarło na Tobie takie wrażenie? Obejrzyj portret w pełnej rozdzielczości - mój stary 28-105 USM robił chyba lepsze fotki na pełnej dziurze, a do Tamrona 28-75 to nie ma co nawet nawiązywać. Mam nadzieję, że facet ma ten obiektyw z tej felernej serii, która Canon wycofał - bo jeśli nie, i ten typ tak ma, no.., to ja też jestem pod ogrooooomnym wrażeniem ;-)Zamieszczone przez mirhonPentax K-5 II, Leica M9Komentarz
-
To chyba nigdy nie robiłeś zdjęć analogiemZamieszczone przez SZEFUZupełnie jak z analoga :-)
Czy ta róża jest poruszona? Bo ogniskowa 91* crop a t=1/40.... Może IS? W każdym razie mydło jak z mojej Tokiny
Komentarz
-
Komentarz
-
Nie ślędzę ostatnio niestety doniesień - pracaZamieszczone przez ArkanMam nadzieję, że facet ma ten obiektyw z tej felernej serii, która Canon wycofał
- czy mógłbyś rozwinąć ten wątek nieco. Co to była za seria obiektywów?
Może się okazać za moment, że w .pl w sklepach pojawi się super nowość Canona o jakości "dostosowanej" do Polski, czyli np. z tej felernej partii...Komentarz
-
-
to domysł z dpreview spowodowany wycofaniem ze sklepu w USA pierwszych egzemplarzy tego szkła.Zamieszczone przez KMV10Nie ślędzę ostatnio niestety doniesień - praca
- czy mógłbyś rozwinąć ten wątek nieco. Co to była za seria obiektywów?
Może się okazać za moment, że w .pl w sklepach pojawi się super nowość Canona o jakości "dostosowanej" do Polski, czyli np. z tej felernej partii...
http://www.canon-board.info/showthre...3584#post73584Pentax K-5 II, Leica M9Komentarz
-
-
Słowem nie warto być pionierem bo przypadkowo mozna zostać królikiem doświadczalnym...EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Komentarz
-
niestety 24-105 nie jest aż tak nieprzyzwoicie ostry jak 24-70 więc nie zmainiam planu inwestycji ! no i światło 2.8 a 4 , niech zrobią 2.8 IS jakiegoś 24-70 to będzie hiciorKomentarz
Komentarz