[SebaWolf] ślubniaki

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • SebaWolf
    Początki nałogu
    • 2006
    • 324

[SebaWolf] ślubniaki

Kilka tego rocznych, zachęcam do komentowania.
    Proszę nie zwracać uwagi na logo /zdjęcia z bloga/.
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
  • pank
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 1502

1-3, kiszka, to przejście koloru nie wygląda dobrze, reszta lepiej choć **** nie urywa. Najbardziej 7, 12 i 13. 9, "i odeszli w stronę wielkiego fallusa", bardzo sugestywne. Belka z podpisem stanowczo za duża, nawet jak na bloga i za dużo się dzieje.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Komentarz

• Loome
      Pełne uzależnienie
      • 2008
      • 1008

jest tu kilka perełek, obrobka mi się w wiekszosci przypadkow podoba, moglbym sie czepiac drobnostek, ale nie zamierzam.
      kilka zdjec jest swietnych, jestem na +

Komentarz

• mor_feusz
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 1370

A mnie sie zdjeia bardzo podobaja. Obrobak i kadry na +

Komentarz

• BeatX
          Pełne uzależnienie
          • 2007
          • 1751

mi rowniez zdjecia bardzo sie podobaja i nie bede na sile doszukiwac sie w nich bledow.
          swietne kolory, kadry, obrobka.
          jestem na tak
          powiedz kolego jaka puszka i szkielkami focisz?
          Fuji X-H2 | Viltrox 13/1.4 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Fujinon XF 35/1.4 R | Viltrox 75/1.2 PRO
          Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Komentarz

• lajf_entusiast
            Coś już napisał
            • 2009
            • 73

Photo Shopa masz widać bardzo dobrze opanowanego, a przynajmniej tę jego część odpowiedzialna za kolory i rozmycie Słabiej natomiast wypada kadrowanie i zwracanie uwagi na to czy para młoda wygląda na zdjęciach atrakcyjnie. Rozumiem pośpiech itp., ale to w fotografii ślubnej tego typu jest najważniejsze - by modele wyglądali ładnie, a nie, żeby pannie młodej robił się drugi podbródek

Komentarz

• SebaWolf
              Początki nałogu
              • 2006
              • 324

Zamieszczone przez BeatX
              ..... powiedz kolego jaka puszka i szkielkami focisz?
              Dzięki za komentarze, wszystkie powyższe robione były 5d+24-70 i 135. PS'a to akurat używam tylko to wklejania loga na zdjęciach, cała obróbka w LR, a rozmyć żadnych dodatkowych tu nie stosowałem to tylko zwykłe bokeh szkieł
              Ostatnio edytowany przez SebaWolf; 6579.

Komentarz

• Mad_Mac
                Pełne uzależnienie
                • 2009
                • 1458

Ogolnie fotki calkie fajne. 2 i 3 bardzo mi sie nie podoba a szczegolnie zaslonieta glowa pana mlodego.

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
                Google: Precious-moment photography UK

Komentarz

• SebaWolf
                  Początki nałogu
                  • 2006
                  • 324

Odświeżę swój wątek, minęło trochę czasu
                  14.
                  15.
                  16.
                  17.
                  18.

Komentarz

• artor
                    Zablokowany
                    • 2009
                    • 31

11,16 i 17 bardzo przyjemne foto.

Komentarz

• SebaWolf
                      Początki nałogu
                      • 2006
                      • 324

19
                      20
                      21
                      22
                      23
                      24
                      25
                      26
                      27
                      28
                      29

Komentarz

• diplo
                        Początki nałogu
                        • 2005
                        • 298

19,27 fajne. 25 ciężkie (liscie, liście, koło, liscie i jacys ludzie, liscie)
                        5DMK3 z grypą, 5DMK2 też chory, 6D, 40D,1200D, 350D, C85 f1.8, C24-70 f2.8L, C70-200 f4 L IS, S 35 1.4 A, T 15-30 2.8, S 18-125 f3.5/5.6, C430EX, YN-600EX-RT...i kit

Komentarz

• wiktor2323
                          Pełne uzależnienie
                          • 2009
                          • 1290

Z tego ostatniego setu 26 i 27 najbardziej przypadły mi do gustu
                          Facebook

Komentarz

• Goomis
                            Pełne uzależnienie
                            • 2006
                            • 1893

19 i 21 bardzo fajne moim zdaniem, chociaż chyba za dużo tekstury i lekko za ciemne 21.
                            22 i 23 jakoś takie dziwne? Widać, że młodzi (szczególnie on) byli mega spięci i nie umieli nic zagrać. 22 nie przekonuje mnie tym tuleniem do nogi i jeszcze ta ręka na głowie - sorry ale mi się to skojarzyło, że młoda występuje w roli wiernego psa, szczególnie jeszcze po ogólnej mimice młodego. 23 za to lepiej ale mega sztywne i przeszkadza mi spojrzenie młodego w obiektyw. 24 i 25 - ten balon mi do nich nie pasuje, 24 znowu sztywno, a na 25 imho balon ciąży i ogólnie zepsuł tą klatkę.
                            25 bardzo klasycznie bym powiedział ale nie ma w tym nic złego
                            26 - świetne, nogi grają tutaj super
                            27 - dziwny wzrok, jakby nie wiedzieli co mają do końca robić, ujęcie z tej perspektywy wykorzystał bym zupełnie inaczej (bardzo dynamicznie, a nie tak statycznie no i króliczek trochę zawadza (bo nie do końca go widać ale jest...) no ciut za żółte
                            28 i 29 są z kolei za zielone.
                            28 szkoda uciachanej brody - aparat kilka cm wyżej i było by super, 29 -świetne jak 26, szkoda jedynie przepałów na młodym ale to baaardzo mało istotny drobiazg.
                            Zdecydowanie wyrównałbym sposób obróbki na tym secie z autem, osobiście do tego z 26 (no może o 100K cieplej) ;-)

P.S. gdzie jest robione 19? Czy to może Szczytno??
                            5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Komentarz

• SebaWolf
                              Początki nałogu
                              • 2006
                              • 324

Zamieszczone przez Goomis
                              ...

P.S. gdzie jest robione 19? Czy to może Szczytno??
                              Szczytno zgadłeś Fakt sesja z autem jest z zeszłego roku dziś bym podszedł inaczej do tematu, ale mimo wszystko w przeciwieństwie do innych zeszłorocznych ta jeszcze mi się w miarę podoba. Bo jak ktoś tu kiedyś mądrze rzekł: Dzis wstydzę się zdjęć wczorajszych jutro będę się wstydził dzisiejszych.

Komentarz

Pracuję...