JaW - galerie FOTOJAW

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • JaW
    Początki nałogu
    • 2004
    • 258

JaW - galerie FOTOJAW

Niedawno zmajstrowalem przy pomocy prostego programiku Arles Image (oraz Viteza - thx ) stronke ze swoimi zdjeciami. Ciekaw jestem Waszych opinii co do funkcjonalnosci strony, szybkosci dzialania, wystroju itp. Zapraszam na FOTOJAW, a przy okazji napiszcie coś moze o zdjeciach...
    Bannerek na stronie made by alahari z jej wlasnymi oczętami w roli glownej
    Pozdr - JaW
    Moja galeria Fotojaw
    Moje zdjęcia na plfoto
    Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX
  • Przemek Białek
    Uzależniony
    • 2004
    • 832

niewiem jak ty to interpretujesz ale temu zdjeciu przy drzwiach brakowalo jedynej rze czy doswietlenia!!(dziewczyny), uklad bomba tylko niewiemy o czym mowi........
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Komentarz

• JaW
      Początki nałogu
      • 2004
      • 258

niewiem jak ty to interpretujesz ale temu zdjeciu przy drzwiach brakowalo jedynej rze czy doswietlenia!!(dziewczyny)
      Pomysle o tym przy najblizszej sesji, ale obawiam sie, ze wtedy wyjdzie calkiem inne zdjecie... moze bedzie lepiej a moze gorzej? Taki sposob oswietlenia podoba mi sie, ma swoje zalety.

uklad bomba tylko niewiemy o czym mowi........
      Jaki uklad i o czym ma mowic? Troszke nie kumam...
      Pozdr - JaW
      Moja galeria Fotojaw
      Moje zdjęcia na plfoto
      Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX

Komentarz

• Przemek Białek
        Uzależniony
        • 2004
        • 832

co jest istota tego zdjecia dziewczyna czy drzwi?
        - chodzi mi o kompozycje i kadr (uklad)

Komentarz

• JaW
          Początki nałogu
          • 2004
          • 258

Zamieszczone przez Przemek Białek
          co jest istota tego zdjecia dziewczyna czy drzwi?
          - chodzi mi o kompozycje i kadr (uklad)
          To jest dziewczyna na tle drzwi Taki sobie eksperyment ze swiatłem, aby sie czegos nauczyc na przyszlosc i poznac opinie innych. Niewatpliwie kadr mozna by dac jakis inny, ciekawszy, ale na to przyjdzie czas, mam kilka pomysłow.
          Pozdr - JaW
          Moja galeria Fotojaw
          Moje zdjęcia na plfoto

Komentarz

• Przemek Białek
            Uzależniony
            • 2004
            • 832

to jednak dziewczyna jest motywem zdjecia. tak sie domyslalem dlatego napisalem ci ze brakuje jej twarzy bez ktorej nie jest czlowiekiem, chyba ze mial byc to portret upiora, gdyby glowa byla odwrocona bokiem to slonce pieknie zarysowalo by profil (moze nie tak to chciales pokazac)takie eksperymenty z oswietleniem (kontrowym) wspaniale efekty mazna osiagnac nawet z jedna lampka nocna ustawiona za plecami modela-ki.poekserymentuj a sam sie przekonasz.........
            niebede cie krytykowal ty jestes autorem i to twoja wlasna interpretacja, a moje slowa mozesz wziac pod uwage chociazby jako dowe doswiadczenie...

Komentarz

• JaW
              Początki nałogu
              • 2004
              • 258

Zamieszczone przez Przemek Białek
              niebede cie krytykowal ty jestes autorem i to twoja wlasna interpretacja, a moje slowa mozesz wziac pod uwage chociazby jako dowe doswiadczenie...
              Alez krytykuj :-) Po to umieszczam zdjecia w galeriach i podaje do nich linki, aby uslyszec co mysla o tym inni. Zawsze mnie cieszy kiedy ktos cos powie o moich fotkach, bo daje mi to okazje do nauki, motywuje, czasem inspiruje... Dziekuje za opinie Przemku, pozdrawiam :-)
              Pozdr - JaW
              Moja galeria Fotojaw
              Moje zdjęcia na plfoto

Komentarz

• Vitez
                zło konieczne
                • 2004
                • 19804

Najlepsze zdjecie to te na bannerku

Komentarz

• JaW
                  Początki nałogu
                  • 2004
                  • 258

Zamieszczone przez Vitez
                  Najlepsze zdjecie to te na bannerku
                  Wazelinka... dobrze wiem ze masz do alahari interes, spryciarzu 8)
                  Pozdr - JaW
                  Moja galeria Fotojaw
                  Moje zdjęcia na plfoto

Komentarz

• alahari
                    Początki nałogu
                    • 2004
                    • 343

Zamieszczone przez JaW
                    Hehe Czemu ja nic nie wiem 8)
                    Canon G3 & Nikon D70

Komentarz

• Vitez
                      zło konieczne
                      • 2004
                      • 19804

Zamieszczone przez alahari
                      Zamieszczone przez JaW
                      Hehe Czemu ja nic nie wiem 8)
                      Wiesz tylko sie nie domyslasz ze to interes .
                      Ale ja prawde mowie - alahari ma ladniejsze oczka od JaWowych modelek 8) , a JaW za rzadko ja na zywo widuje by docenic tak jak ja

Komentarz

• alahari
                        Początki nałogu
                        • 2004
                        • 343

Canon G3 & Nikon D70

Komentarz

• JaW
                          Początki nałogu
                          • 2004
                          • 258

Dziś wrzuciłem na stronę kilka zdjęć nowej modelki - Moniki. Fotki robione w fajnym pubie, kolorowe swiatła oglupily WB, a efekty zaskakujące niekiedy wyszly :-) Wszystkie zdjęcia robione 50mm f/1.8 ze statywu, obróbka w szopie niewielka, tylko podstawowe operacje + niekiedy konwersja do b&w. Zapraszam.
                          Pozdr - JaW
                          Moja galeria Fotojaw
                          Moje zdjęcia na plfoto

Komentarz

• Vitez
                            zło konieczne
                            • 2004
                            • 19804

Modelka wspaniala do portretow (usta, brwi, oczy, miny) - jak zwykle zazdroszcze . Oswietlenie bardzo ciekawe, na przyklad mona23.jpg - najlepsze wg mnie, podzial oswietlenia + poza i mina modelki . Niektore niestety wydaja sie poruszone - skrocony exif pod zdjeciami bylby mily 8)

Komentarz

• JaW
                              Początki nałogu
                              • 2004
                              • 258

Zamieszczone przez Vitez
                              Modelka wspaniala do portretow (usta, brwi, oczy, miny) - jak zwykle zazdroszcze . Oswietlenie bardzo ciekawe, na przyklad mona23.jpg - najlepsze wg mnie, podzial oswietlenia + poza i mina modelki . Niektore niestety wydaja sie poruszone - skrocony exif pod zdjeciami bylby mily 8)
                              Czasy miałem rzędu 1/2 - 1/20 sekundy, statyw+wezyk spustowy... wiecej nie dało sie zrobic - nie bede przeciez podnosic lustra do portretow Fotki maja msz normalna ostrosc, jaka mozna uzyskac na moim sprzecie, poza tym trzeba brac pod uwage 4-krotne zmniejszenie rozdzielczosci przed umieszczeniem na stronie.
                              Dzięki Vitez za opinię, modelka rzeczywiście jest super i mam nadzieje, ze spotkam sie z nia jeszcze kilka razy
                              Pozdr - JaW
                              Moja galeria Fotojaw
                              Moje zdjęcia na plfoto

Komentarz

Pracuję...