[Krzysiek_Rally]Sport-Motoryzacja
Zwiń
X
-
[Krzysiek_Rally]Sport-Motoryzacja
Ostatnio edytowany przez KrzysiekRally; 13539.www.image-sport.net moja www
www.imagesport.digart.pl prace
www.facebook.com/imagesportnet
7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7Tagi: Brak -
Witam
niezłe foty KrzysiekRally szczególnie te z przejazdem przez wodę i nr 7 są dla mnie najlepsze, pozazdrościć.
Przydało by się parę mazaków ale to tylko moje zboczenie
pozdrawiam DarekOstatnio edytowany przez Dzygit-Dublin; 3093.pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode .... -
Ostatnio edytowany przez KrzysiekRally; 13539.www.image-sport.net moja www
7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7Komentarz
-
Sie ma
ostatnia seria
16 super złapany moment
18 nieźle (lecz sek wcześniej , wiem ciężko się kontroluje to ale nie można klepać się po ramieniu bo będzie brak motywacji
)
19 no i mamy mazaka !!! oczywiście politycznie porwanego trochę za bardzo i bez szaleństw z tasiemkami ale niezły.
21 - niezły krzak przy prawym kole ale nie przeszkadza bo mieszkam w krzaczolandii same trawska i krzaki tu wiem ze tego nie można kontrolować , choć czasami przed stagem kosimy łamiemy i wycinamy rożne rzeczy.
Darekpare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....Komentarz
-
Co do 18 to moment jest zamierzony z uwagi na wychylających się po prawej fotoreporterów i kibiców i sama perspektywa mi się podoba
www.image-sport.net moja www
-
-
Komentarz
-
A no było ciekawe przełamanie drogi - takie skrzyżowanie jakby, ale sęk w tym, że mocne załamanie poziomów
-
-
Witam
tak patrze na te twoje water splash i na patrzeć się nie mogę tu pada 7 razy dziennie i jak człowiek znajdzie kałuże na drodze to czeka może coś będzie a tu po prostu masakra.
Zazdroszczę fotek i wypadu na WRC
Czesto ganiasz po świecie na WRC czy tylko czasami , ja cały czas chce Szwecje albo Finlandie zaliczyć śnieg i hopppy
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....Komentarz
-
Sardynia - cudowna wyspa, może dlatego, że byłem pierwszy raz tam i w ogóle na WRC. Pogoda prześliczna...43 stopnie w górach, zero drzew, cały czas odkryty teren. Ten watersplash uratował chyba życie niejednemu
Ja jak go zobaczyłem to wlazłem tam w butach i siedziałem dwie godziny...pomogło i to bardzo w takim upale.
Ja w zielonej koszulce i czapeczce niebieskiej
Jak widać nie byłem sam z PL, a to nie moja ekipa, tylko też przyjezdni.
Ogólnie rzecz biorąc nie żałuję tego co wydałem, a juz na pewno nie zapomnę tego co widziałem.
To był mój pierwszy wyjazd na WRC poza PL. W czerwcu mieliśmy Rajd Polski także runda WRC, ale to już w Polska. Nie można było stanąć tam gdzie się chciało, bo taki już mamy system zabezpieczenia trasy...beznadziejny, ale skuteczny. Zaś tam - porządny i skuteczny.
Jak chcesz jechać na WRC to się spiesz, bo od 2011 już nie będzie tych aut co teraz, tylko turbo doładowane 1,6 ...:sad:www.image-sport.net moja www
-
Komentarz
-
Dobra robota!!!Komentarz
-
-
nr 28 i 30 - (moim skromnym zdaniem) absolutnie i zdecydowanie faworyci
) Super dynamicznie - czuć po prostu rajd
gratulacje!!
EOS D |EOS5| 580EX | 16-35/2.8 II | 24-70/2.8 | 70-200/2.8 | 100 MACRO/2.8 IS | 10-22/3.5-4.5 | 50/1.4 | LOWEPRO NOVA 5 | MANFROTTO 055PROB 486RC2 804RC2 681B 234RC |Komentarz
lub poprzez PW wysłane do wybranego moderatora) posty odbiegające od tematu oraz niezgodne z 

Komentarz