Czym były obrabiane te zdjęcia ?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
He, he, przecież to jest Dragan. To już nawet wychodzą skrypty do PS o nazwie "Draganizer"... -
-
-
Fenomenalne !Zamieszczone przez TOPOLNie. W ogóle. Takie mu wychodzą z aparatu._______________________________________________
taaaaa... Fed, Zorka 5, Zuch Digital, Smena 16:9
ha!Komentarz
-
Specjalna wersja / łopatologiczna / tego samego pytania dla topola.Nie. W ogóle. Takie mu wychodzą z aparatu.
Czy zdjęcia Andrzeja Dragana są waszym zdaniem obrabiane w programie photoshop czy jest to jakiś inny program do obróbki zdjęć ?Komentarz
-
Gdzies czytalem ze uzywa PS ale nie pamietam gdzie.Zamieszczone przez NemeoSpecjalna wersja / łopatologiczna / tego samego pytania dla topola.
Czy zdjęcia Andrzeja Dragana są waszym zdaniem obrabiane w programie photoshop czy jest to jakiś inny program do obróbki zdjęć ?Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & RicohKomentarz
-
A czy ja moge sie zapytac jaka to roznica czy jest obrabiane w PS czy w czyms innym?
Komentarz
-
Ano właśnieZamieszczone przez pazurekA czy ja moge sie zapytac jaka to roznica czy jest obrabiane w PS czy w czyms innym?
Komentarz
-
Ponieważ chciałbym się pobawić tą wtyczką lub akcją i dlatego pytam czy to jest w PS-ie.A czy ja moge sie zapytac jaka to roznica czy jest obrabiane w PS czy w czyms innym?Komentarz
-
no to bedziesz musial wydac chyba 400USD.Zamieszczone przez NemeoPonieważ chciałbym się pobawić tą wtyczką lub akcją i dlatego pytam czy to jest w PS-ie.
Tyle sobie dragan liczy za wyjawienie techniki. A odpowiadajac na pytanie: tak to PS.Komentarz
-
-
tpop, WIELKIE dzięki za pomoc.no to bedziesz musial wydac chyba 400USD. Tyle sobie dragan liczy za wyjawienie techniki. A odpowiadajac na pytanie: tak to PS
Może nie będzie tak źle, właśnie znalazłem Draganizer Action, zobaczymy czy to jest to.
P.S.
Specjalne podziękowania dla TOPOLA za pomoc.
Komentarz
-
zepsuje Ci zabaweZamieszczone przez Nemeowłaśnie znalazłem Draganizer Action, zobaczymy czy to jest to.
. Nie to nie jest to. To mierna podrobka.
Komentarz
-
Komentarz