Czy możecie polecić pewny i tani sklep w USA ?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • LFB
    Początki nałogu
    • 2005
    • 372

Czy możecie polecić pewny i tani sklep w USA ?

Jak w temacie. Wiem że w googlach można poszukać i szukałem, ale jakoś nie mam zaufania do tego co znalazłem. Może ktoś kupował coś w USA i może polecić ? Wysyłka ze sklepu będzie na teren USA więc wchodza też w grę sklepy działające tylko na rynku Amerykańskim.
    Interesuje mnie EOS 350D + 17-85 IS lub EOS 20D + 17-85 IS.
    Serdeczne dzięki za pomoc !
    http://www.tomasz-studio.pl
  • gietrzy
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 5727

Zamieszczone przez LFB
    Jak w temacie.
    Milion razy ale niech będzie milion i jeden ;-)

www.bhphoto.com

inne: canogacamera, adorama,
    the silence is deafening

Komentarz

• KuchateK
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 4895

Najtansze (i pewne!) 350'tki i 20'stki wysylkowo ma http://buydig.com

20'stka wystepuje w kicie z 17-85, wiec powinni tez miec, co do 350'tki to nie wiem.
      ...

Komentarz

• Veene2
        Bywalec
        • 2006
        • 184

A moze ktos niedlugo bedzie jechal do USA i niedlugo potem wracal? Powiem szczerze, ze ceny w www.canogacamera.com powalily mnie na kolana... Wiec? Znajdzie sie ktos chetny na drobny przemyt?

Komentarz

• bartolomic
          Bywalec
          • 2005
          • 164

ja bede wracal w pazdzierniku;-)
          40D, 70-200 /f4; 17-40 /f4; 4GB pqi x100; 580EX; LowePro: Orion Trekker II - powoli ale jednak - marzenia sie spełniają!!

Komentarz

• Veene2
            Bywalec
            • 2006
            • 184

To pozwolisz ze odezwe sie do Ciebie we wrzesniu Hehe No chyba ze kogos uda mi sie znalezc przed Toba

Komentarz

• dominix
              Bywalec
              • 2006
              • 103

Ja troche kupilem w Adoramie www.adorama.com, ale godne uwagi i polecenia i ze zblizonymi cenami sa www.bhphotovideo.com i moze www.shopsunshine.com A generalnie to warto przegladac ebaya - tam sie masa sklepow wyprzedaje.
              EOS 3, EOS 40D, EOS 7D, 17-40 f/4L, 28-135 f/3.5-5.6 IS USM, 75-300 f/4-5.6, 50 f/1.4,
              100 f/2.8 Macro USM, 580ex, kilka hoya hmc pro1, Lowepro SR 100 AW, CT AW Fotki tutaj

Komentarz

• bartolomic
                Bywalec
                • 2005
                • 164

Zamieszczone przez Veene2
                To pozwolisz ze odezwe sie do Ciebie we wrzesniu Hehe No chyba ze kogos uda mi sie znalezc przed Toba
                no problem.. bedzie nas 3 wracalo, wiec 3 szt. na szyi mozemy przewiezc
                40D, 70-200 /f4; 17-40 /f4; 4GB pqi x100; 580EX; LowePro: Orion Trekker II - powoli ale jednak - marzenia sie spełniają!!

Komentarz

Pracuję...