[marcin19] cyklistycznie, tryptykowo

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marcin19

[marcin19] cyklistycznie, tryptykowo

Witam.
    Jako neofita chciałbym się z Szanownym Państwem przywitać przedstawiając swoje prace pod ocenę.
    Za wszystkie posty z góry dziękuję.

Ostatnio edytowany przez Gość; 27738.
  • aleks
    Bywalec
    • 2007
    • 163

Zupełnie nie rozumiem zdjęcia nr 2 (tego potrójnego). Gdyby zdjęcia były w innej kolejności, ok, pojechał sobie. A tutaj...
    --------------------

Komentarz

• marcin19

Zamieszczone przez aleks
      Zupełnie nie rozumiem zdjęcia nr 2 (tego potrójnego). Gdyby zdjęcia były w innej kolejności, ok, pojechał sobie. A tutaj...
      Witam.

Dziękuję za post.
      A wracając do Twojej wypowiedzi spieszę z wyjaśnieniami. Ja robiąc zdjęcia miałem taką wizję:

4.

Zdjęcie środkowe, to zdjęcie całej klatki schodowej podświetlonej z drugiej strony, czyli fotka zrobiona pod słońce.
      Zdjecia górne i dolne to odpowiednio zdjęcie piętra 3 i piętra 1 tej samej klatki z tymi samymi rowerami. Nieruchomymi. Znaczy nie mającymi/mogącymi "sobie pojechać". Stąd również ten "tryptyk" w tytule wątku.

Pozdrawiam i raz jeszcze dziękuję, mając nadzieję, że choć trochę Cię przekonałem.

Komentarz

• aleks
        Bywalec
        • 2007
        • 163

Nie
        Ale może po prostu inaczej to widzę/inaczej patrzę
        Może na siłę próbowałem dostrzec w serii jakąś historię.
        --------------------

Komentarz

• LuckyLuck

Jest pomysł, sa fajne zdjecie! Mnie sie podoba. Pozdrawiam

Komentarz

• rypson
            Bywalec
            • 2007
            • 225

ja to wogoole nie ropzumiem tego typu artyzmu za prosty chlop jestem )))

Komentarz

• amphotos
              Coś już napisał
              • 2009
              • 67

Zamieszczone przez aleks
              Otóż to nadaje właśnie tego czegoś tym pracom, nie jest podręcznikowe?

Świetne.

Komentarz

• lajf_entusiast
                Coś już napisał
                • 2009
                • 73

Nie wiem co zrobiłeś z tymi zdjęciami, ale wyglądają na zniszczone obróbką cyfrową. Poza tym chyba koncepcji nie chwytam. Ładnie kontrastowo wygląda to zdjęcie, bo jest utrzymane dosłownie tylko w czerni i bieli, ale poza tym... częściowe znikanie roweru? Autor miał zawikłaną wizję w głowie

Komentarz

Pracuję...