jak w tytule, potzrebuję pilnie instrukcji.
Instrukcja do PowerShot S2 IS
Zwiń
X
-
Instrukcja do PowerShot S2 IS
EOS 350D + KIT EF-S 18-55 3.5-5.6 II + Hoya UV, EF 50 1.8 II + Marumi MC-UV, 2 x Kingston ELITE PRO 1GB, Statyw Velbon DF-60 i wiele chęci.Tagi: Brak -
-
dzięki wielkie. pozdrawiamEOS 350D + KIT EF-S 18-55 3.5-5.6 II + Hoya UV, EF 50 1.8 II + Marumi MC-UV, 2 x Kingston ELITE PRO 1GB, Statyw Velbon DF-60 i wiele chęci.Komentarz
-
niezamaco ;-) załatwiałem koledze, przywiózł z DE dla córki, a ona ani słowa po niemiecku. Swoją drogą wcale niełatwo było to zdobyć. Znalazłem jakiś link na pl.rec.foto.cyfrowaPozdrawiam
MarekKomentarz
-
-
a tu może być ?Zamieszczone przez SetlerCzy mógłbys mi również wysłac instrukcje do tego aparatu na e-maila?
no to prosze
ftp://ftp.vline.pl/Incomming/canon_s2is_pl.pdfKomentarz
-
-
Czy instrukcja, któa masz to skan, czy oryginalny pdf? Jeżeli oryginał, to też poprosze : -)Zamieszczone przez MarekCPoszła e-mailem.Canon S2 + Velbon DF 50Komentarz
-
watek juz troche ma i na ftp'ie namor'a link juz nie dziala, wiec jesli ktos ma manuala po polsku to ja tez poprosze na maila albo linka
dziekujeKomentarz
-
witam . przepraszam ze 1 post i od razu po prosbie.szukam instrukcji do s2 is po naszemu czy moze ktos ...... dzieki.Komentarz
-
Mam taka instrukcje w PDF,tylko jak ją przesłać jak ona ma 8 MB?Zamieszczone przez F.5witam . przepraszam ze 1 post i od razu po prosbie.szukam instrukcji do s2 is po naszemu czy moze ktos ...... dzieki.
Komentarz
-
-
-
Qrde, ile razy mozna o tym samym.
Polecam www.usa.canon.com a potem download.
Polskie instrukcje i tak sa do kitu bo sa w nich bledy.Komentarz
Komentarz