Jaki obiektyw ?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Provocateur
    • 2009
    • 7

Jaki obiektyw ?

witam, jestem początkującym fotografem amatorem obecnie mam 450D wraz ze standardowym obiektywem. Chciałbym prosić o prostą poradę na jaki najlepiej obiektyw zmienić mój obecny. Sporo podróżuję i w większości są to proste widoczki, krajobrazy ( 90 % ) to co robi się na urlopie, jednocześnie chciałbym aby szkło robiło przyzwoite ( nie chodzi o jakieś super ) fotki w ruchu ( 10 % ) ponieważ często poruszam się na quadach i innych takich podobnych. Trochę się rozglądałem i wymyśliłem sobie EF-S 50-250 IS. Jednak po krótkim przemyśleniu zdecydowałem się na zapytanie fachowców o poradę ? Dodam tylko, że koszty mogą być na poziomie średnim chcę w miarę dobre szkło za przystępną cenę, nie mam przynajmniej narazie wymagań na super obiektyw.
    Z góry dziękuję za pomoc.
  • Kubak82
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 2348

Zamieszczone przez Provocateur
    Chciałbym prosić o prostą poradę na jaki najlepiej obiektyw zmienić mój obecny.

Zamieszczone przez Provocateur
    Trochę się rozglądałem i wymyśliłem sobie EF-S 50-250 IS.
    wiec chcesz wymienic czy DOKUPIC obiektyw :-) ??jesli dokupic - to wybrales dobrze i mozesz smialo zamawiac.. jesli wymienic, to co Ci az tak nie pasuje w 18-55 ze chcesz go wymienic na teleobiektyw :wink: ??
    Ostatnio edytowany przez Kubak82; 4962.

Komentarz

• Provocateur
      • 2009
      • 7

chcę dokupić źle się wyraziłem

Komentarz

Pracuję...