Canon 50 D

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • statyw
    • 2009
    • 5

Canon 50 D

Witam wszystkich

Mam pytanie /prosbe chodzi o ustawienia aparatu Canon 50 D , ale nie koniecznie poniewaz podobnie bedzie w innych modelach , wiec moze ktos laskawie podpowie
    ...a konkretnie chodzi o wskaznik expozycji w trybie "M", jest mozliwosc przestawienia pokretla z prawej do lewej strony i odwrotnie , wlasnie nie wiem jakim cudem mi sie to przestawilo , wczesniej przestawilem to sobie z lewej do lewej krecac pokretlem i z prawej do prawej , obcnie mam odwrotnie i mnie to niezle wnerwia :] podpowiedzcie prosze jak to przestawic , czytam juz od 2 godzin i nie moge tego jakos znalesc :/..(z gory dzieki )

pozdr...
    Ostatnio edytowany przez statyw; 24286.
  • ad@mo
    Dopiero zaczyna
    • 2008
    • 48

Zamieszczone przez ;675207
    Witam wszystkich

Mam pytanie /prosbe chodzi o ustawienia aparatu 50 D , ale nie koniecznie poniewaz podobnie bedzie w innych modelach , wiec moze ktos laskawie podpowie
    ...a konkretnie chodzi o wskaznik expozycji w trybie "M", jest mozliwosc przestawienia pokretla z prawej do lewej strony i odwrotnie , wlasnie nie wiem jakim cudem mi sie to przestawilo , wczesniej przestawilem to sobie z lewej do lewej krecac pokretlem i z prawej do prawej , obcnie mam odwrotnie i mnie to niezle wnerwia :] podpowiedzcie prosze jak to przestawic , czytam juz od 2 godzin i nie moge tego jakos znalesc :/..(z dzieki )

pozdr...
    Witam

Nie wiem czy dokładnie o to chodzi, ale:
    Menu -> zakładka druga od prawej -> C.FnIV:Operowanie/Inne -> opcja 4 - Kierunek obracania w Tv/Av.
    C5DmkII + C24-85mm f/1.2-1.4 + Fuji X100

Komentarz

• statyw
      • 2009
      • 5

oto dokladnie chodzilo :-) WIELKIE DZIEKI ADAM !

Komentarz

Pracuję...