Fotki z dzisiejszych (15 sierpień) Indywidualnych Mistrzostw Polski na żużlu w Tarnowie. Jak widać - Canon rulez
"Canon w akcji" - nasza wersja
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
w sumie nie musiałeś pisać co to za impreza....
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była... -
a po czym poznales, ze chodzi o zuzel? ja bym nie wiedzialZamieszczone przez rysiaczekw sumie nie musiałeś pisać co to za impreza....

Komentarz
-
Oooo fajne lensiki sobie leza
Oni nie powinni fotek nimi robic ?
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowaKomentarz
-
-
"Canon w akcji" - nasza wersja
Moze dla oddechu od nadmiaru terminow technicznych i nowosci,
bysmy rozpoczeli popularny watek zdjec z aparatami Canon :-)
Warunek - musza to byc wasze oryginalne zdjecia.
Rozpoczalbym dwoma z wczoraj (przy okazji - duza impreza
sportowa i totalna dominacja, 1 Nikonowiec i jakichs 20 Canonowcow):
Komentarz
-
-
Czy piękna to nie wiem bo nie widać twarzy ale dręczy mnie pytanie - w jakim celu są oklejane -l-ki w tym przypadku na niebiesko ?5d + plecakKomentarz
-
Komentarz
-
Zeby sie nie pomylily na wiekszej imprezie jak jest ich kilka/dziesiat ;-)Zamieszczone przez Semtex... ale dręczy mnie pytanie - w jakim celu są oklejane -l-ki w tym przypadku na niebiesko ?Komentarz
-
heh ciekawe to musi być uczucie, jak puszkę dokręcasz do obiektywu, a nie na odwrót...
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...Komentarz
-
Widzisz, kobiety tak maja. Moze wiedziala wczesniej, ze wykladzina tez bedzie niebieskaZamieszczone przez Czachabo ma niebieska kamizelke.. i zaloze sie ze do oczu jej pasuje
OT. Wiecie jakie pytanie zadala kobieta kolegi, gdy ten chcial jej kupic nowa rakiete do tenisa? W jakim jest kolorze.
Za to mily? pan na "1" ma extra obuwie. Ja bym sie bal chodzic w klapeczkach dzwigajac na sobie tyle $$$. Ale w koncu to profi
Idzie Panie nowe....Komentarz
-
Co do obklejonych -L-ek to juz sie z tym spotkalem, ale nie znam powodow czemu to ma sluzyc (na pewno nie w celu poprawy wygladu obiektywu bo widzialem bardzo brzydko obklejone). Moze jednak -L-ki nie sa tak dobrze wykonane i trzeba je wzmacniac? :wink:
A ponizej 3 lokalnych Canonowcow, kolejno od lewej... Kurier Szczecinski, Glos Szczecinski, Gazeta Wyborcza. Z meczu Pogon - Groclin.
Komentarz
-
Komentarz

Komentarz