[Imbrykus] Motorsport

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Imbrykus
    • 2007
    • 4

[Imbrykus] Motorsport

66 Rajd Polski i to co mi się udało zarejestrować:-D
    1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.
  • OsMax
    Bywalec
    • 2007
    • 186

Nie obraź się ale widzę tu tylko 1 kadr i to nie najwyższych lotów...
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Komentarz

• Imbrykus
      • 2007
      • 4

Zamieszczone przez OsMax
      Nie się ale widzę tu tylko 1 kadr i to nie najwyższych ...
      Proszę o głębszą wypowiedź z jakąś analizą

Komentarz

• OsMax
        Bywalec
        • 2007
        • 186

Brak dynamiki (moze przynajmniej 1 z panoramowaniem by sie przydalo?), centralne kadry, na 12 zdjec na 10 kadr jest ten sam czyli centralnie albo prawie centralnie od przodu, same ciasne kadry w ktorych mozna by sie spodziewac twarzy lub miny kierowcy, urywajacego sie kola, czegos niepospolitego, jakiegos szczegolu przyciagajacego uwage ale niestety tutaj tego nie ma.
        Na 3 gdzie samochod jest w powietrzu dobrze jest kucnac zeby pokazac ze jest nad ziemia bo z tej perspektywy cos tam sie unosi ale ciezki jak czolg (nie sugeruje nawet szerokiego kata i podejscia blizej bo nie wiem czy sie dalo czy nie , czy strach czy co?)

Jest kilka galerii z tego rajdu popatrz na innych, pokombinuj nastepnym razem.
        Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Komentarz

• zeflik
          Coś już napisał
          • 2009
          • 52

Tak jak kolega wyżej , za dużo powtarzających sie kadrów .
          Na 3. mogłes kucnac , byłby lepszy efekt.
          Mimo to, fotki jak dla mnie nie najgorsze
          20d + BG-E2 + T17-50 2.8 + 50 1.8 + S8 + Nissin Di622

Komentarz

• Imbrykus
            • 2007
            • 4

Dzięki za uwagi, jednakże ciężko jest zrobić dobre foty bez akredytacji. Wszystkie porządne miejscówy są zajęte, a te fotki robione były wręcz na wyryw.:-|

Komentarz

• abalus
              Dopiero zaczyna
              • 2009
              • 33

Da się zrobić dobre zdjęcia bez akredytacji. Trzeba trochę czasu poświecić żeby znaleźć te miejsca zanim rajd się zacznie. Wiem to bo bylem i byli kolo mnie goście bez akredytacji spotykaliśmy się przynajmniej raz dziennie. Musze przyznać ze widziałem kilka fotek i czasem mieli dużo lepszy kadr niż ja. Kładąc na bok kadr i co tam jest moim zdaniem jest tu problem z kolorami. Wygląda na to ze sa za cieple i zbyt blade. W czym robiłeś zdjęcia w RAW czy JPG. Popracował bym trochę nad nimi a efekt był by dużo lepszy. Takie zdjęcia z rajdu powinny rzucać się w oczy z daleka tak żeby oglądający mógł je zapamiętać na długi czas.
              Ostatnio edytowany przez abalus; 23189.
              Robić swoje i mieć satysfakcję z tego.

Komentarz

• sebcio80
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 2655

kolejne znaczki pocztowe... czy naprawde tak trudno jest wrzucic wieksze (800px) zdjecia? masz monitor o rozdzielczosci 640x480?

za duzo zdjec zeby cokolwiek oceniac, staraj sie wybierac 3-4 najlepsze i je pokazac
                Moje wątki na forum: sport | fashion
                | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Komentarz

Pracuję...