Tak się zastanawia czy wsród tylu userów ktorzy korzystaja z forum miało by sens przeprowadzenie zbiórki na opłate za forum.
Nie mówie tu o dużej kwocie bo jest to opłata roczna ok 150 PLN.
Szczegóły cenn na stronie www.e9.pl
Jak myslicie uzbierał bym te 150 PLN ? - nie chodzi o to ze jest to dużo ale niestety ostatnio musze patrzec na kazdy wydatek a transfery rosn± i dzi¶ własnie przekroczone zostało 5GB od poczatku miesiaca.
DoMiNiQuE
22-06-2004, 01:13
imho jest to szczytny cel i mysle, ze jak kazdy z "aktywnych" userow odmowilby sobie jednego browara to byloby to do zrobienia ;-)
To ja proponuje miejsce u mnie na koncie + domene - za free.
Prowadze kilka serwisow i czesc hostuje - jak narazie nikt nie narzeka, a lubie pomagac ciekawym serwisom w polskiej sieci.
Jakby co - wiadomosc na PW badz maila.
Pozdrawiam
LukasS
To ja proponuje miejsce u mnie na koncie + domene - za free.
O widzisz... jeszcze lepszy pomysl niz zbiorka - wsrod tylu userow poszukac kogos kto ma wlasny serwer :) .
Btw mi sie cos ceron wysypal od wczoraj (glowny email, wszystkie galerie), admin telefonow nie odbiera (a to bliski znajomy ... hmmm), wiec moze niedlugo bede szukal jakiegos konta ok 500MB na www w znosnej cenie 8)
O widzisz... jeszcze lepszy pomysl niz zbiorka - wsrod tylu userow poszukac kogos kto ma wlasny serwer :)
Akurat serwer posiadam, ale na zachodzie i tylko w celach zarobkowych, natomiast moje luzne stronki i te ktore hostuje sa innym serwie (tam mam konto), ktory chyba tez jest gdzies zagranica ale adminowany przez polakow.
Ale propozycja jest oczywiscie aktualna :).
Myslalem nad domenka canonforum.pl, ciekawe czy canon by sie burzyl :)
O widzisz... jeszcze lepszy pomysl niz zbiorka - wsrod tylu userow poszukac kogos kto ma wlasny serwer :)
Akurat serwer posiadam, ale na zachodzie i tylko w celach zarobkowych, natomiast moje luzne stronki i te ktore hostuje sa innym serwie (tam mam konto), ktory chyba tez jest gdzies zagranica ale adminowany przez polakow.
Mogli by oddac jedna ze swoich domen :).
Co do hostingu to mam juz troche doswiadczeń i trzeba by ten twoj porzadnie sprawdzic - bo jak na razie to cos wolno mi sie u ciebie strony laduja i nie wiem z czego to wynika.
Mogli by oddac jedna ze swoich domen :).
Co do hostingu to mam juz troche doswiadczeń i trzeba by ten twoj porzadnie sprawdzic - bo jak na razie to cos wolno mi sie u ciebie strony laduja i nie wiem z czego to wynika.
Konto ftp + subdomenke (z ktorejs z moich domenek) ci moge zalozyc, testowac mozesz jak chcesz :)