pelna klatka

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • adam123

pelna klatka

dzien dobry
    witam wszystkich. jestem poczatkujacy zupelnie i mam dwa pytania na ktore mam nadzieje mozecie mi odpowiedziec.
    1. jaka jest roznica dla uzytkownika pomiedzy FF a malym obrazkiem. jakie korzysci sa z ff?
    2 jakie nastawy aparatu polecacie do fotografii budynkow? pomiar swiatla przyslona iso?
    mam 400 z kitem jak na razie
    dziekuje za odpowiedzi
  • tombas
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 2194

po pierwsze witaj:-D
    a po drugie, to zaraz się na Ciebie posypią gromy, że zaczynasz od pytania zamiast od czytania:-D wszytstkie odpowiedzi na Twoje pytania są na tym forum (a częśc w instrukcji aparatu)
    Ostatnio edytowany przez tombas; 6231.
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Komentarz

• MM-architekci
      Pełne uzależnienie
      • 2008
      • 2227

http://canon-board.info/search.php na poczatek moze co
      no comment...

Komentarz

• dr11
        Pełne uzależnienie
        • 2007
        • 1143

Albo http://www.google.com/coop/cse?cx=00...%3Avn1jrxypte8
        .

Komentarz

• mieszko_1vp
          Zablokowany
          • 2009
          • 618

Zamieszczone przez adam123
          dzien dobry
          witam wszystkich. jestem poczatkujacy zupelnie i mam dwa pytania na ktore mam nadzieje mozecie mi odpowiedziec.
          1. jaka jest roznica dla uzytkownika pomiedzy FF a malym obrazkiem. jakie korzysci sa z ff?
          2 jakie nastawy aparatu polecacie do fotografii budynkow? pomiar swiatla przyslona iso?
          mam 400 z kitem jak na razie
          dziekuje za odpowiedzi
          ad1-nie jestes juz byle kim i masz poważanie u innych
          ad2 ISo-1250 pomiar jaki chcesz ,f 8

Komentarz

• jz7
            Bywalec
            • 2008
            • 113

Serwis fotografuj.pl : Sprzęt : PORADNIK KUPUJĄCEGO : Tęsknota za Kingsajzem – komu potrzebna pełna klatka? - serwis dla entuzjastów fotografii cyfrowej i analogowej, zarówno dla hobbystów, jak i zawodowców oraz tych, którzy chcą po prostu robić lepsze zdjęcia. Zajrzyj do nas!

Komentarz

• x-mac
              Początki nałogu
              • 2009
              • 285

Witaj! Na oba pytania padła już najbardziej uniwersalna odpowiedź: google+cb(fajna jest ta wyszukiwarka, którą podał dr11!).
              ad1
              ad2

Zamieszczone przez mieszko_1vp
              ad2 ISo-1250 pomiar jaki chcesz ,f 8
              Bez takich żartów w stosunku do początkujących, "J.W. Xiążę Wojewodo" ...w BARDZO specyficznych sytuacjach, owszem
              adam123 - za szerokie pytanie! - na poważnie to oczywiście zależy od zastanego/sztucznego światła, rodzaju architektury, motywu, głębi jaką chcesz uzyskać, sprzętu i wielu innych czynników. I o tym masz mnóstwo artykułów i dyskusji (pod linkami). Zobacz też galerie na forum i podejrzyj EXIFy - poznasz trochę jak uzyskać takie efekty w fotografii architektury.
              Jak jesteś zupełnie początkujący to polecam dodatkowo ten słowniczek.
              Powodzenia!

1 2 3

Komentarz

• trampek
                Pełne uzależnienie
                • 2006
                • 1546

1. jaka jest roznica dla uzytkownika pomiedzy FF a malym obrazkiem.
                taka jak pomiedzy szklem a obiektywem i puszka a body
                R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Komentarz

Pracuję...