warto zobaczyc ;)

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • deepres

warto zobaczyc ;)

Witam - mam nadzieję, że uda mi się zamieścić tutaj kilka 'przyjemnych' zdjęć.. ale to już sprawdźcie sami. Na początek coś z bliska:
    bzzz
    Pozdrawiam
  • DoMiNiQuE
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 3548

widze ze nikt nie chce skomentowac . :wink:
    w sumie nie lubie krytykowac, ale ...
    fotka fajna z tym ze gdzies uciekla ostrosc przede wszystkim pozbylbym sie tego fioletu i doprowadzil balans kolorow do porzadku ...o ta biala plama w gpr jest niepotrzebna , mozna by to ladnie wykadrowac i na koniec powienienem dodac: pozdrawiam i zapraszam do siebie ( nienawidze tego )

moja propozycja kliknieta na szybko w PS

P.S.
    mam nadzieje ze mi sie nie oberwie za krytyke, ale nie ukrywam ze mi sie nudzilo a uwielbiam macro robaczkow

Komentarz

• deepres

heh spoko - ostrosc uwazam ze jest do przyjecia - no chyba, ze chodzi Ci o zaczatek ula..
      co do CA - to coz przy tej wartosci przeslony to bylo pratkycznie nieuniknione ale nie chcialem juz nic zmieniac
      jezeli chodzi o balans kolorow i kadr to z calym szacunkiem, ale jak dla mnie po Twojej przerobce fotka na pewno nie zyskala klimatu.. kolory troche ja odrealnily
      mi moj kadr sie podoba - wydaje mi sie, ze zdjecie zyskuje na glebii..
      mimo to za slowa krytyki dziekuje i pozdrawiam

Komentarz

• DoMiNiQuE
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 3548

nie miales tego odebrac jako krytyke, tylko raczej jako propozycje, porade...
        kazdy ma swoj punkt widzenia, gust itd...
        ...w koncu po cos zdecydowales sie wystawic publicznie to zdjecie :wink:
        dalej pstrykaj macro - macro jest zaj***ste

Komentarz

• hazan
          Zasłużeni
          • 2004
          • 1719

Mi za to sie o wiele bardziej podoba zdjecie po przeróbce - kolory sa bardziej "naturalne" no i zdecydowanie lepszy kadr i ostrosc
          Pozdrawiam
          Hazan
          Canon-board.info www.pytamy.pl

Komentarz

• deepres

wiesz porada - czy krytyka - chcialem sie do niej ustosunkowac - heh trudno mi to bylo przemilczec nadal pozdrawiam

[ Dodano: 23-06-2004 ]
            witam ponownie - no a co powiecie na to:
            tu klikac

Komentarz

• Przemek Białek
              Uzależniony
              • 2004
              • 832

deprees kadr bylby dobry ale zapomniales o ZLOTYM PODZIALE, umieszczenie owada po prawj stronie i nieco nizej dlaoby o wiele lepsze wrazenie plastycznosci zdjecia, a jesli chodzi o ta biala dziure w prawym gornym rogu to calkowicie nie pasuje psuje kompozycje......
              dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
              "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Komentarz

Pracuję...