hazan
21-01-2004, 02:28
WitamDzisiejszy dzien doprowadzil mnie do flustracji - ciagle problem z serverem.Zastanawiam sie nad przeniesieniem forum ??Czy waszym zdaniem powinienem jeszcze poczekac ?
|
View Full Version : Dzis przebrala sie miara - przenosiny forum - przenosic ?? hazan 21-01-2004, 02:28 WitamDzisiejszy dzien doprowadzil mnie do flustracji - ciagle problem z serverem.Zastanawiam sie nad przeniesieniem forum ??Czy waszym zdaniem powinienem jeszcze poczekac ? Vitez 21-01-2004, 08:10 Codziennie awaria to oni se w kulki leca. Biore udzial w kilku innych forach i zadne az tak zle nie dziala :( . Przenies. Nie wiem czy cos za to placisz czy szukasz darmowego, ale serwer na ktorym mam skrzynke mailowa/shella/www -> ceron.pl jest dosc dobry, szybki i stabilny, zalatwia rowniez bezproblemowo hosting i jest bardzo bezpieczny... niestety nie darmowy. hazan 22-01-2004, 00:18 Dokonałem juz wpłaty na nowy server - hostuje go www.e9.plZobaczymy - na razie kwartał :)Za ok 2 dni przeniose forum ( mam nadzieje ze bez problemow ) Vitez 22-01-2004, 01:59 czyli adres ogolny bedzie nadal canon.marczak.info a prawdziwy "jakies cos" na e9? hazan 22-01-2004, 02:06 czyli adres ogolny bedzie nadal canon.marczak.info a prawdziwy "jakies cos" na e9?Tak adres nadal bedzie canon.marczak.info |