EOS 20D Firmware Update Version 2.0.2
Zwiń
X
-
EOS 20D Firmware Update Version 2.0.2
Tagi: Brak -
Już myślałem, ze powiekszyli softowo matryce, wizjer albo LCD :PO obiektywach wiem prawie wszystko
-
albo AUTO RESOLVING BF/FF PROBLEMZamieszczone przez CichyJuż myślałem, ze powiekszyli softowo matryce, wizjer albo LCD :P
Komentarz
-
-
a czytałeś informacje z linku ?Zamieszczone przez PALOMBOa tak naprawde jaka jest zmiana w stosunku do 2.0.0 ??
Firmware specification changes:
This firmware update (version 2.0.2) incorporates the following additions and improvements:
Fixes bugs that occurred when using the EOS Capture application.
This fIrmware update applies to cameras with firmware versions up to 2.0.0 installed. If your camera's firmware is already version 2.0.2, it is not necessary to perform this update.un point c'est toi
fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10Komentarz
-
tak tyle że niewiele rozumiema czytałeś informacje z linku ?
(słabo znam angielski )20D , latarka i jakieś szkłoKomentarz
-
Specyfikacja zmian dla firmware'u:
Niniejsze wydanie (wersja 2.0.2) zawiera następujące dodatki i ulepszenia:
Naprawa błędów, które występują w momencie używania aplikacji EOS Capture.
Uaktualnienie firmware'u stosuje się do aparatów z zainstalowaną wersją firmware'u do 2.0.0.
Jeśli twój aparat ma już zainstalowany firmware w wersji 2.0.2, nie jest konieczne uaktualnienie firmware'u.
To tak tłumaczone na roboczo.Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Niech mnie ktoś oświeci: jest sens wgrywać nowy firmware (2.0.2), jeżeli to rozwiazuje problemy pojawiające się tylko przy wersji 2.0.0, a moja maszyna ma wersję 1.1.0 ?
Dzięki z góry za odpowiedź.Canon i stara MinoltaKomentarz
-
Jak wszystko dobrze Ci dziala i jestes zadowolony to nic nie zmieniaj.EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000Komentarz
-
Przetłumaczyłem tylko to co ktoś wcześniej wrzucił do tego wątka. Jednakże, Canon opisał jeszcze inne zmiany w odniesieniu do wcześniejszych wersji firmware. Zobacz najlepiej cały opis tutaj: http://web.canon.jp/Imaging/eos20d/e...irmware-e.htmlZamieszczone przez MiłoszNiech mnie ktoś oświeci: jest sens wgrywać nowy firmware (2.0.2), jeżeli to rozwiazuje problemy pojawiające się tylko przy wersji 2.0.0, a moja maszyna ma wersję 1.1.0 ?
Dzięki z góry za odpowiedź.
Po prostu najnowszy firmware zawiera także zmiany wprowadzane przez firmware'y poprzedzające [wydaje mi się to oczywiste, ale mogę się mylić
]. W Twoim przypadku będzie to np. wersja 2.0.0, który pojawiła się po 1.1.0. Wprowadziła ona obsługę bezprzewodowego transmitera plików WFT-E1. Jeśli używasz może Ci się przydać.
Ostatnio edytowany przez KMV10; 1454.Komentarz
Komentarz