plenerowo modowo [inż! i gary]

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gary
    Bywalec
    • 2007
    • 158

plenerowo modowo [inż! i gary]

cześć,
    ostatnio mieliśmy niemałą przyjemność poprowadzenia wspólnych warsztatów z fotografii ślubnej w ujęciu plenerowym. Tu mała zajawka (zdjęć niedużo bo głownie gadaliśmy )

Wiecej na naszych blogach:
    www.matrimonio.pl | KRZYSZTOF TKACZ

www.sebastianmalachowski.pl/blog

Sebastian Małachowski
  • pank
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 1502

Rewelacyjne zdjęcia, jestem pod wrażeniem pomysłów, wykonania, wszystkiego właściwie. Obejrzałem Twoje portfolio, jedne z najlepszych ślubniaków jakie widziałem. Pokazuj więcej, dzięki takim zdjęciom człowiek chce się uczyć. Nie potrzebujesz czasem asystenta na plenerach?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Komentarz

• spoon
      Bywalec
      • 2008
      • 215

Zamieszczone przez gary
      cześć,
      ostatnio mieliśmy niemałą przyjemność poprowadzenia wspólnych warsztatów z fotografii ślubnej w ujęciu plenerowym. Tu mała zajawka (zdjęć niedużo bo głownie gadaliśmy )

Wiecej na naszych blogach:
      www.matrimonio.pl | KRZYSZTOF TKACZ

www.sebastianmalachowski.pl/blog
      nie wiem, czy mnie ominela zapowiedz tych warsztatow, ale przy okazji nastepnych wspomnij o nich na forum. z przyjemnoscia bm wzial w nich udzial.
      I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world
      szukajka

Komentarz

• tkacz
        • 2009
        • 7

pank - use the force tej 85 jak ją znam to wiele fajnych kadrów uchwyci mam nadzieje że się dobrze sprawuje

Komentarz

• pank
          Pełne uzależnienie
          • 2008
          • 1502

Sprawuje się nieźle, tak jak 28, efekty w stopce. Sesja ciążowa a'la PLR powalająca. Gdybyś potrzebował kiedyś żeby ktoś plecak za tobą ponosił, to się polecam.
          Ostatnio edytowany przez pank; 15979.
          Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Komentarz

• Viqy
            Początki nałogu
            • 2007
            • 407

Lampa

Albo mi się wydaje, albo modelka na pierwszym zdjęciu ma za głową fragment lampy sufitowej z IKEI ?

I tu:

I tu:

Cała sesja bardzo fajna.
            rpawlak.blogspot.pl

Komentarz

• tkacz
              • 2009
              • 7

to jest model lampy IKEA o nazwie flara 24

Komentarz

• Viqy
                Początki nałogu
                • 2007
                • 407

Tak też pomyślałem ale co najlepsze, tam widać też osłonę gwintu klosza ! Czary z mleka ...
                rpawlak.blogspot.pl

Komentarz

• tkacz
                  • 2009
                  • 7

wszystko dlatego że coraz częściej żona wspomina coś o remoncie mieszkania, każda flara zamienia mi się w elementy wyposażenia mieszkania z IKEI jak moje flary zaczną przypominać sofę to jadę do sklepu

Komentarz

• Troyan
                    Początki nałogu
                    • 2007
                    • 317

Widziałem Wasze zdjęcia na początku jak zacząłem zaglądać na CB, jesteście super goście Idziecie do przodu.

Macie w tych fotkach swój styl, taki zadziorny, pozytywny, gratuluję i życzę sobie żebym też kiedyś dotarł do takiego momentu kiedy aparat będzie mi służyć w sposób w jaki dżezmeni używają swoich instrumentów. Opanowaliście to pudełko do perfekcji, teraz tylko życzyć nieskończoności w pomysłach
                    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Komentarz

• Vitez
                      zło konieczne
                      • 2004
                      • 19804

Zamieszczone przez gary
                      cześć,
                      Fotografia ślubna w ujęciu plenerowym bez Pana Młodego za to z dwoma Pannami Młodymi? W Szwecji (Hiszpanii, Holandii, Kanadzie itd ) to robiliście?

Komentarz

• yaro78
                        Coś już napisał
                        • 2006
                        • 79

Rewelacja!!!!
                        bez sensu

Komentarz

Pracuję...