[floodlander] Lipali

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • floodlander

[floodlander] Lipali

ustrzelone na ktoryms z koncertow wyzej wymienionych

1.

2.
  • Troyan
    Początki nałogu
    • 2007
    • 317

Gdzie to był ten koncert ?
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Komentarz

• floodlander

w Radomsku

Komentarz

• allxages
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 2549

ta 1dnka to troche bez sensu. z lewej strony gitarzysta, z prawej strony sprzet do bassu. co prawda po chwili w tych ciemnosciach mozna znalezc i gitare basowa, ale powiedzmy sobie szczerze, tak jakby jej tam nie bylo

Komentarz

• Malin
          Początki nałogu
          • 2007
          • 276

Ale dlaczego?! Mnie sie wlasnie ta 1. podoba. Taka jest rola dyptyków, że osobno sa zwyklymi fotkami, a dwie czesci opowiadaja kawalek historii - ja to nazywam "zwiastunami". Prawą strone dyptyku lekko przesunalbym na lewo, nie podoba mi sie uciety piecyk. Dobra perspektywe wybrales w prawej czesci. W 2. czern jest szara, przeszkadza mi to bardzo i nie rozumiem lewej dolnej czesci - nie wiem za bardzo na co zwrocic uwage, chcialbym widziec caly napis na koszulce.
          Regulamin pkt 8

Komentarz

• allxages
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 2549

Zamieszczone przez Malin
            Ale dlaczego?! Mnie sie wlasnie ta 1. podoba. Taka jest rola dyptyków, że osobno sa zwyklymi fotkami, a dwie czesci opowiadaja kawalek historii - ja to nazywam "zwiastunami".
            To co piszesz to racja, tylko w tym przypadku to ja widzę raczej chaos i te zdjęcia nie powinny stać obok siebie.

PS. Ale może marudzę, bo sam gram i jestem wyczulony na pewne rzeczy? :-)

Komentarz

• Malin
              Początki nałogu
              • 2007
              • 276

Zamieszczone przez allxages
              To co piszesz to racja, tylko w tym przypadku to ja widzę raczej chaos i te zdjęcia nie powinny stać obok siebie.

PS. Ale może marudzę, bo sam gram i jestem wyczulony na pewne rzeczy? :-)
              Ja też pogrywam na elektryku, ale jakie to ma znaczenie? W ogole dopiero drugiego dnia zauwazylem, ze na lewej czesci jest elektryk, a na prawej, w cieniu jest bas :P
              Regulamin pkt 8

Komentarz

• allxages
                Pełne uzależnienie
                • 2006
                • 2549

Zamieszczone przez Malin
                Ja też pogrywam na elektryku, ale jakie to ma znaczenie? W ogole dopiero drugiego dnia zauwazylem, ze na lewej czesci jest elektryk, a na prawej, w cieniu jest bas :P
                Chyba sam sobie odpowiedziałeś na pytanie ;-)

Komentarz

• Troyan
                  Początki nałogu
                  • 2007
                  • 317

Zdjęcia oprócz trochę przypadkowo przyciętych kadrów to są takie jakieś statyczne. Przeca Tomek trochę się tam rusza, "drze ryja" i napierdziela riffami, nie ? Ćwidzyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć Ale nie na Lipie, toż to profanacja

Komentarz

• floodlander

to Ty nie wiesz ze ostatnio sie wyciszył?

Komentarz

• Troyan
                      Początki nałogu
                      • 2007
                      • 317

Nie wyciszył się, rozmawiałem z nim na konferencji w grudniu we Wrocławiu

Komentarz

Pracuję...