Co i jak ustawic aby zdjecia zamiast na malym ekranie kompa pojawialy sie w czasie rzeczywistym na ekranie pc-ta?
zdjecia na ekran pc w trakcie sesji
Zwiń
X
-
zdjecia na ekran pc w trakcie sesji
Jedni przez grzech się wznoszą, inni przez cnotę upadają. William Shakespeare (1564-1616)Tagi: Brak -
-
Myślę że chodziło o mały ekran LCD aparatu.
Najłatwiej to przez kabel USB i program dołączony do aparatu.Komentarz
-
Komentarz
-
A czym sie roznia Mac i PC poza softem i logiem z jabluszkiem ? :-P
Zreszta mam wrazenie ze autorem tematu jest jakas wystraszona osoba ktora nie osmieli sie juz nic wiecej napisac po tym jak zrozumie ze pyta o cos co wynika z jej lenistwa i nie przeczytania instrukcji do aparatu.
Co do tematu glownego to opcje taka maja 40D, 50D, 450D, 1D mk III, 500D a umozliwia to soft dolaczony na plytce zainstalowany wg instrukcji po podlaczeniu wczesniej wymienionego aparatu kablem dolaczonym do zestawu
- to wszystko jest w instrukcji razem z obrazkami
Komentarz
-
musze Cie zmartwic, nie naleze do strachliwych a w swojej wszech wiedzy zapytalbys o jaki sprzet chodzi, latwiej byloby Ci udzielic odpowiedzi.A czym sie roznia Mac i PC poza softem i logiem z jabluszkiem ? :-P
Zreszta mam wrazenie ze autorem tematu jest jakas wystraszona osoba ktora nie osmieli sie juz nic wiecej napisac po tym jak zrozumie ze pyta o cos co wynika z jej lenistwa i nie przeczytania instrukcji do aparatu.
Co do tematu glownego to opcje taka maja 40D, 50D, 450D, 1D mk III, 500D a umozliwia to soft dolaczony na plytce zainstalowany wg instrukcji po podlaczeniu wczesniej wymienionego aparatu kablem dolaczonym do zestawu
- to wszystko jest w instrukcji razem z obrazkami
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
dzieki za odp na priva. watek zamkniety.Jedni przez grzech się wznoszą, inni przez cnotę upadają. William Shakespeare (1564-1616)Komentarz
-
Mam duze braki wiedzy ale chetnie sluze pomoca gdy moge
Co do odpowiedzi to mi na niej chyba mniej powinno zalezec niz Tobie ale mam wrazenie ze juz ja uzyskales powyzej - chyba ze sie myle to slucham szczegolow dot problemu.Komentarz
-
Jedni przez grzech się wznoszą, inni przez cnotę upadają. William Shakespeare (1564-1616)Komentarz
-
Komentarz
-
Śmiem przypuszczać że nawet starsze puchy to potrafią. O ile mnie pamięć nie myli 10D potrafi po zrobieniu zdjęcia otworzyć je w DPP. Mogę sprawdzić wieczorem.Komentarz
-
A że się podłącze pod ten temat... Idzie tak połączyć ze sobą 5D i macbooka?Moje graty: EOS 350, 50 f/1.8 (plastik fantastik) i ITKomentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Sony NEX-5 + Voigtländer Nokton 35mm f/1.4Komentarz
-
Komentarz