View Full Version : Propozycja - Kalendarium

LukasS
19-06-2004, 23:58
Witam

Mam taka propozycje, jako ze zajmujemy sie fotografia (roznego typu) i czasem szukamy tematu do fotek, pomyslalem ze kazdy z nas w swojej okolicy zalicza od czasu do czasu jakas impreze (w sensie plenerowa) badz jakies inne zdarzenie. Fajnie by bylo podrzucic info jakis czas wczesniej, a moze ktos kto mieszka niedaleko wpadnie rowniez na nia.

Moznaby rowniez wpisywac jakies wieksze wydarzenia, ktore moglyby przyciagnac ludzi z calego kraju co zwiekszy drastycznie ilosc i rodzaj materialu z takowych zdarzen a co moze zaowocowac roznymi, napewno, dobrymi doswiadczeniami.

Dlatego mam propozycje zalozenia oddzielnego forum - Kalendarium - w ktorym moznaby wpisywac takie wydarzenia jako topici i wyrazac chec uczestniczenia a pozniej pochwalic sie efektami swojej pracy.

Co wy na to?

Vitez
20-06-2004, 07:35
Podaj:

1. Nazwe podforum
2. Umiejscowienie wsrod innych podforow (podejrzewam ze w "Ogolne" ? )
3. Krotki opis

No i obowiazkowa zgrzewka piwa dla admina by zaczal pozytywnie rozpatrywac podanie ;)

LukasS
20-06-2004, 22:52
Ja sie pytam czy to wam pasuje i czy jestescie zainteresowani wogole bo jak to ma lezec i sie kurzyc (a nie bede wyszukiwal imprez lokalnych na neci bo to bezsensu) no to nie ma po co tego zakladac.

Chcialbym znac opinie i juz.

piotrkula
21-06-2004, 15:06
pomysl fajny, tylko jak wpisze ze organizuje plener w ny to ktos przyjedzie :twisted: :?:

Vitez
21-06-2004, 19:07
pomysl fajny, tylko jak wpisze ze organizuje plener w ny to ktos przyjedzie :twisted: :?:

Oprocz wpisu do kalendarium musisz jeszcze oddzielny watek rekrutacyjny zalozyc 8)

LukasS
21-06-2004, 19:21

Oprocz wpisu do kalendarium musisz jeszcze oddzielny watek rekrutacyjny zalozyc 8)

Tak i bede jeszcze rozdawal (za oplata) karty czlonkowskie, ok?