[Loome] Portret pedzlem malowany ?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Konwencja całkiem ok, ale ciemność widzę.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
-
-
Komentarz
-
nie ukrywam ze mialo byc ciemno i tylko fragment sceny rozjasniony, ale widac jest za ciemno skoro sie nie przyjmuje. bylem ciekaw reakcji na ten eksperyment
Komentarz
-
ja bym ciutke jasniej zrobiła
3. w ogóle się nie widzi, tzn. mnie sie nie widziKomentarz
-
to bylo przyciemniane rawem, wiec jest do odzyskania
w wolnej chwili usiade po raz 2
dzieki
Komentarz
-
Bardzo fajne, klimatyczne.
Z drobnych uwag - mi nie pasuje zbyt silna winieta.
Że ciemne... Takie pewnie miały być z założenia...Komentarz
-
Zgadzam sie z kolegami powyżej. Ciemność przeszkadza w odbiorze i lekka winieta.Komentarz
-
klimat, kadry, pozy, swiatlo spoko
ale ciemnosc panie, ciemnosc.. rozjasniaj czym predzej i pokaz jak wyszlo po poprawkach :]Fuji X-H2 | Viltrox 13/1.4 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Fujinon XF 35/1.4 R | Viltrox 75/1.2 PRO
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/Komentarz
-
Ja bym się tu przyczepiła do kiepskiego makijażu (nieudany smokey eyes i perłowa pomadka, która zamiast nawilżać sprawia wrażenie suchości i popękania). Zamysł metafizyczności i tajemniczości jak najbardziej ok, najciekawsze kadry 4 & 6, całkiem do bani 1, 2 & 3! To oczywiście moje skromne jak najbardziej subiektywne zdanie!Komentarz
-
dziekuje za cenną opinię
jednak co do makijazu - ja nie dotykalem go
to nie moja dzialka.
jesli chodzi o kadry, to smiesznie, ale 1 i 2 wydaja mi sie najlepsze
Komentarz
-
Z perspektywy autora mogą wydawać się lepsze, natomiast moje stanowisko niezależnego odbiorcy obstaje wciąż za 4 i 6! Makijaż to kwestia kilku minut z photoshopem wiec wielkiego dramatu nie ma
Komentarz
-
I w tym momencie wszystkie wizażystki największych agencji reklamowych/domów mody itd itp wylatują na bruk.
A serio - dość odważne stwierdzenie ale... masz jakieś wsparcie? Pokaż jakiegoś tutka Photoshopowego zastępującego porządnie wykonany makijaż?
Btw Loome - makijaż to jak najbardziej działka fotografa. Trzeba mieć odrobinę gustu, wyczucia, pomysłu i... asertywności by makijażystce/wizażystce/charakteryzatorce (albo płeć męska - rzadsza) powiedzieć mniej więcej czy zamarudzić co się chce uzyskać na zdjęcia a nie tylko "pomaluj mi ją jakoś"
.
Komentarz
-
Za dużo tego, x baaardzo podobnych zdjęć to przesada, wybrał byś najlepsze zdjęcie z serii i odbiór by się zdecydowanie poprawił.Komentarz
lub poprzez PW wysłane do wybranego moderatora) posty odbiegające od tematu oraz niezgodne z 
Komentarz