Gadzety forum Canona
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Tagi: Brak
-
-
Hmm, i pomyśleć, że ja naprawdę do tej pory uważałem, że forum Nikona ma ogólny poziom kultury nieco lepszy od naszego...
Komentarz
-
No to się troszke pomyliłeś... Szkoda czytać...Zamieszczone przez muflonHmm, i pomyśleć, że ja naprawdę do tej pory uważałem, że forum Nikona ma ogólny poziom kultury nieco lepszy od naszego...
350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4
Komentarz
-
-
Powiem więcej: a ja głupi prosiłem akustyka o zmianę "żółtej" sygnaturki :-(Komentarz
-
-
Hmm, nie takie (chyba że masz przykład) i nie cały ośmieszający wątek z przyrównaniem do g... i papieru toaletowego.Zamieszczone przez Tomasz GolinskiAle co w tym wlasciwie takiego dziwnego? U nas tez zdazaja sie wybryki nt. Nikona.
BTW, admin już zareagował :-)Komentarz
-
zareagował, bo mu zwrocilem uwageZamieszczone przez muflonHmm, nie takie (chyba że masz przykład) i nie cały ośmieszający wątek z przyrównaniem do g... i papieru toaletowego.
BTW, admin już zareagował :-)Komentarz
-
Czyli sprawę możemy (?) uznać za zamkniętą. Proponuję nie ciągnąć tematu.Komentarz
-
-
No to zamykam, bo w sumie nie ma o czym gadać.Komentarz
-
Zamieszczone przez Tomasz GolinskiAle co w tym wlasciwie takiego dziwnego? U nas tez zdazaja sie wybryki nt. Nikona.
Ale sa nieco bardziej tepione (przynajmniej przeze mnie)
i dlawione w zarodku.
Komentarz
Komentarz