[battle] c42 vs VanMurder

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • c42
    Początki nałogu
    • 2005
    • 266

[battle] c42 vs VanMurder

Adamie chcialbym zaproponowac Ci pojedynek na zdjecie studyjne z wykorzystaniem wizazysty. reszte ustalaj.
  • VanMurder
    Uzależniony
    • 2007
    • 600

Pomysł dobry, wyzwanie przyjmuje.

Kilka warunków: robimy tak żeby nie wyglądało że jest studyjne i nie używamy backdrop'a - czyli bez studyjnego tła.
    Obojętnie czy w środku czy na zewnątrz, ma wyglądać realistycznie czyli nie przepalone niebo, czy żarówki na ścianach, doświetlone cienie, taki haderek'e zrobiony w puszce lub w Szopie
    fotka przykładowa:

aha zdjęcie do sondy w rozmiarze 1600x1200 - wiem że forum się rozjeżdża ale w sodzie i tak nikt nie komentuje - wszyscy udzielają się w wystawce.

W miniaturowych rozmiarach (800x600) łatwo ukryć niedociągnięcia, a mz prace lepiej prezentują się w full screen

Termin do końca Maja +/- 3 dni.

Tylko jena fota.

pozdrawiam
    mirskiphotography.com adammirski.com twitter facebook

Komentarz

• c42
      Początki nałogu
      • 2005
      • 266

wszystko pasuje tylko czy dobrze rozumie:

1) tlo moze byc dowolnie przez nas szopowane wlacznie z calym jego wstawieniem?
      2) musi byc element wizazu, niech to jest nawet Pani w bikini ale niech ma chocby kwiatek we wlosach itp :-) zeby byla ta wisienka ;-)

Komentarz

• MacGyver
        Cenzor
        • 2006
        • 7043

Mała sugestia: do sondy 800-tka + link do zdjęcia w dużym rozmiarze. Przy rozmiarze 1600 to na wolniejszym łaćzą wątek z sondą będzie się ładował godzinę. Ponadto, nie każdy ma monitor o takiej rozdziałce.
        Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Zamieszczone przez MacGyver
          Mała sugestia: do sondy 800-tka + link do zdjęcia w dużym rozmiarze. Przy rozmiarze 1600 to na wolniejszym łaćzą wątek z sondą będzie się ładował godzinę. Ponadto, nie każdy ma monitor o takiej rozdziałce.
          A ja bym zasugerował by to nie była sugestia tylko wymóg. Nie po to gonimy we wszystkich wątkach na całym forum jakiekolwiek przekroczenie zdjęcia > 800 pixeli na dłuższym boku, by tutaj tworzyć precedensy .

Komentarz

• VanMurder
            Uzależniony
            • 2007
            • 600

Zamieszczone przez Vitez
            A ja bym zasugerował by to nie była sugestia tylko wymóg. Nie po to gonimy we wszystkich wątkach na całym forum jakiekolwiek przekroczenie zdjęcia > 800 pixeli na dłuższym boku, by tutaj tworzyć precedensy .
            ok nie ma sprawy, pomysł z linkiem do większej fotki nie jest głupi ...

umawiamy się więc że do fotki 800px podpięty będzie link do zdjęcia nad wymiarowego 1600 po dłuższym boku (np tak jak w poście #2 ).

C42 wyślij mi na PW przykład zdjęcia z elementem wizażu (z wisienką) żeby nie było niedomówień.

pozdrawiam

Komentarz

• Slider
              Pełne uzależnienie
              • 2008
              • 1052

Zamieszczone przez VanMurder
              Termin do końca Maja +/- 3 dni.
              Coś mnie ominęło..?

Komentarz

• VanMurder
                Uzależniony
                • 2007
                • 600

Zamieszczone przez Slider
                Coś mnie ominęło..?
                nic cię nie ominęło, battle odbędzie się w innym terminie...

Komentarz

• c42
                  Początki nałogu
                  • 2005
                  • 266

u mnie sesja sie odbyla tylko nie mam kiedy przygotowac te jedno do pokazania. postaram sie zmobilizowac i jak najszybciej dostarczyc zdjecie.

Komentarz

Pracuję...