[BRS] Leona Lewis - cos na poczatek

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • BRS
    Bywalec
    • 2009
    • 116

[BRS] Leona Lewis - cos na poczatek

witam
    na poczatek jedno..ale da sie pokrytykowac:P wiec sadze ze wystarczy

pozdrawiam brs
    Zapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
    http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.html
  • ABJ
    Bywalec
    • 2007
    • 234

zero emocji u mnie...
    abjphotography.com

Komentarz

• janhalb
      Początki nałogu
      • 2008
      • 325

A mnie się podobie :-) Strony technicznej zdjęcia nie komentuję, bo za cienki jestem, ale klimat do mnie przemawia, ma nastrój. I ta para z ust - pokazuje, co tam się działo...
      Amator, po prostu amator*

*Słownik Języka Polskiego PWN: AMATOR: 1. 'osoba, która zajmuje się czymś dla przyjemności' https://500px.com/janhalb

Komentarz

• BRS
        Bywalec
        • 2009
        • 116

liczylem na wieksza krytyke biorac pod uwage ze niemam nawet zainstalowanego fotoszopa i nam odszumiania niebylo....
        Zapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych

Komentarz

• wieliczka
          Dopiero zaczyna
          • 2007
          • 39

Kolego używaj słownika ortograficznego.
          300V, 350D.

Komentarz

• Mracin

Mi sie bardzo podoba. Chetnie bym wiecej zdjec z tego koncertu zobaczyl...

Komentarz

• evangelion69
              Bywalec
              • 2009
              • 135

Przyjemne foto
              sigpic

Komentarz

• KERIM
                Dopiero zaczyna
                • 2005
                • 17

generalnie fota jest bardzo fajna - świetne kolory, gra świateł, ciekawy zarys twarzy, efektowna para - to wszystko daje bardzo subtelny portret sytuacyjny...
                nie lubię jednak zdjęc robionych na wprost, gdzie mikrofon i statyw zlewają się lub najczęściej zasłaniają portretowaną osobę... poczekałbym na moment, aż mocniej wychyli się od mikrofonu lub spróbowałbym ujęcia z innego kąta....
                inaczej też bym skadrował tą fotę - dałbym więcej prawej strony kosztem lewej (tu pominąłbym ten żółty snop światła)...
                tyle ode mnie - choc oczywiście każdy może miec na to inny pogląd
                pozdrawiam
                40D, T 70-300/4-5,6 LD - , C 100-300/4,5-5,6 USM -

Komentarz

• Mracin

"fota bardzo fajna, ale generalnie zrobilbym ja calkiem inaczej z innej strony, a wogole to mogles isc na inny koncert to lepsza by byla..." ;-)

Mikrofon i zolty snop sa absolutnie tam gdzie powinny byc - przeciez bez tych elementow to by bylo po prostu zupelnie inne zdjecie!

Im dluzej patrze na ta fote tym bardziej mi sie podoba...

Komentarz

• BRS
                    Bywalec
                    • 2009
                    • 116

to jeszcze soltysik

moje wlasne zastrzezenia to uciety mikrofon..czego przebolec niemoge
                    i kolory...ale jak wspomnialem wczesniej zdjecia sa tylko podkadrowywane:/
                    Ostatnio edytowany przez BRS; 23743.

Komentarz

• adikPL
                      Początki nałogu
                      • 2008
                      • 349

obydwie fotki niestety zwykłe pstryki, bez emocji, bez pomysłu, centralnie - bezcelowo- kadrowane.
                      to źle, że nie masz zainstalowanego "szopa" albo innego "pracza". cyfrowa ciemnia to tez część warsztatu fotografa. oldskool odłóż na bok lepiej.
                      zamiast umieszczać tu fotki poczytaj trochę o kompozycji, kadrowaniu, pooglądaj fotki innych i dopiero się "chwal".
                      Powodzenia życzę Tobie (i sobie też) :-)
                      www.adriankordas.blogspot.com
                      -------------------------------
                      sigpic

Komentarz

• Krzychu
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 3611

Zamieszczone przez BRS
                        ale jak wspomnialem wczesniej zdjecia sa tylko podkadrowywane:/
                        No i niedobrze bo obróbka leży - szczególnie tego drugiego...
                        Pozdrowienia,
                        KZ
                        KZ Aviation Photography

Komentarz

• fahrenheit
                          Początki nałogu
                          • 2008
                          • 360

nie wiem czy to tylko u mnie, ale oba zdjęcia wydają się robione przez szybę. Może sharpness troszkę podciągnąłby odbiór

Komentarz

• BRS
                            Bywalec
                            • 2009
                            • 116

Zamieszczone przez adikPL
                            obydwie fotki niestety zwykłe pstryki, bez emocji, bez pomysłu, centralnie - bezcelowo- kadrowane.
                            to źle, że nie masz zainstalowanego "szopa" albo innego "pracza". cyfrowa ciemnia to tez część warsztatu fotografa. oldskool odłóż na bok lepiej.
                            zamiast umieszczać tu fotki poczytaj trochę o kompozycji, kadrowaniu, pooglądaj fotki innych i dopiero się "chwal".
                            Powodzenia życzę Tobie (i sobie też) :-)
                            wkoncu bedzie trzeba sie nauczyc ps'a hehe
                            choc wzbraniam sie...
                            a co do kardu - klasyczny centralny stosowany w reporterskiej, ale masz racje.. tutaj lepiej cos zywszego zapodac
                            !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                            Zamieszczone przez fahrenheit
                            nie wiem czy to tylko u mnie, ale oba zdjęcia wydają się robione przez szybę. Może sharpness troszkę podciągnąłby odbiór
                            pomyslimy
                            ale powiem szczerze ze soltysik wyszedl blizej, na podest a tam unoslila sie dziwna para/mgielka ktora jeszcze byla doswietlona mocno i poprostu nieszlo jej obejsc..
                            Ostatnio edytowany przez BRS; 23743. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

Pracuję...