Interpretacja testu na ff/bf

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pdkl

Interpretacja testu na ff/bf

Zrobiłem dzisiaj w moim Canonie 350d z obiektywem Tamron 28-75 test na ff/bf.
    Przy ogniskowej 75 mm mam f/f ca 4 mm. Czy jest to duzo, czy aparat wymaga regulacji?
    Pozdro
    Pawel
  • CYNIG
    Uzależniony
    • 2005
    • 694

4 mm ????
    ciesz sie sprzetem i rob zdjecia a testy domowe przerob na makulature. Masz fajny aparat, fajny obiektyw i nie doszukuj sie w nim na sile wad - do zdjec marsz
    https://500px.com/tkasiak/galleries

Komentarz

• pdkl

Dzięki, masz racje.

Komentarz

• hekselman
        Uzależniony
        • 2005
        • 568

NIE! - masz sprzęt "do bani"...daj zarobić serwisowi! ...ufff....oczywiście żartowałem :-)

Komentarz

• MiKo

hehe lepiej daj mi, po co do serwisu? :]

Komentarz

• Moris
            Początki nałogu
            • 2005
            • 302

Człowieku !!! Sprzedaj tego Tamrona !!! Taki f/f - TO JEST NIE DO PRZYJĘCIA

P.s. Jak co to znam kogoś kto skupuje taki złom a w dodatku i dużo płaci !!
            Jak co to wal śmiało na priva.
            | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | BLOG |

Komentarz

• Dolek
              Bywalec
              • 2005
              • 101

zdjęcia a nie testy robić
              Coś tam jest do pstrykania

Komentarz

• pdkl

Odpuście mi już. Wygłupiłem się z tym pytaniem. Byłem chory (przeziębienie) i z nudów zacząłem testować aparat, zamiast focić. Pozdrawiam grupowiczów.
                Paweł

Komentarz

• asterix
                  Uzależniony
                  • 2005
                  • 793

chetnie kupie hehe szkielko z tak ogromna wada oczywiscie za bezcen
                  Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Komentarz

• Semtex
                    Początki nałogu
                    • 2005
                    • 347

Panowie luzik - coś ostatnio atmosfera gęstnieje i nerwy bez sensu - przecież fajnie jest sami kiedyś mieliśmy podobne pytania - Sprawdz sobie swój aparat w praktyce jeżeli coś nie tak zawsze możesz ustawić za 120 pln - może będziesz spokojniejszy
                    5d + plecak

Komentarz

• hekselman
                      Uzależniony
                      • 2005
                      • 568

Zamieszczone przez pdkl
                      Odpuście mi już. Wygłupiłem się z tym pytaniem. Byłem chory (przeziębienie) i z nudów zacząłem testować aparat, zamiast focić. Pozdrawiam grupowiczów.
                      Paweł
                      Paweł - jak tu trafiłeś - jesteś wśród swoich!Nikt cię nie dręczy -po prosu: FOĆ - i nie zapominaj: Canon is the best! - Tamron: niekoniecznie:-)))))))))))

Komentarz

Pracuję...