Slaw
22-07-2005, 18:31
http://www.nikon.org.pl/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=7
|
View Full Version : Sprytny, nowy teścik FFBF u kolegów z Nikona Slaw 22-07-2005, 18:31 http://www.nikon.org.pl/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=7 Riccardo 22-07-2005, 18:38 http://www.nikon.org.pl/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=7 hura, hura, wreszcie cos nowego do fotografowania ;) Slaw 22-07-2005, 18:39 hura, hura, wreszcie cos nowego do fotografowania ;) Wiedziałem :razz: akustyk 22-07-2005, 19:00 zaraz, zaraz... to podobno MY jestesmy onanistami sprzetowymi, ktorzy nie robia nic poza testowaniem sprzetu, a ONI sa prawdziwymi fotografami, ktorzy robia rzeczywiste zdjecia :D sorki, nie moglem sie powstrzymac :-) test sciagnalem, ale chyba nie bedzie mi sie chcialo wydrukowac i zrobic. jakos mi szkoda czasu :-) gawryl 22-07-2005, 19:05 hej, akustyk, Ty chyba jestes onanista internetowym, jesli zgrywasz na hdd cos, czego i tak nie bedziesz chcial wydrukowac i focic ;) ;) muflon 22-07-2005, 19:12 Nowy?? Ja go znam co najmniej od roku... akustyk 22-07-2005, 19:20 hej, akustyk, Ty chyba jestes onanista internetowym, jesli zgrywasz na hdd cos, czego i tak nie bedziesz chcial wydrukowac i focic ;) ;) hehe... cos jak odruch studentow medycyny po znalezieniu ksiazki telefonicznej: - rozumiesz cos z tego? - nic. - to co, wkuwamy? tylko w wydaniu polibudy ;-) techniczne? to zgrac trzeba :D gawryl 22-07-2005, 19:25 @akustyk tez cierpie na ta chorobe...ale najlatwiej wytykac ja innym ;) WaldekA 10-04-2006, 10:17 Wydrukowałem. Skleiłem. Zrobiłem test. Obejrzałem wyniki. Podarłem. Poszedłem robić zdjęcia. mattnick 13-04-2006, 14:46 a ja w zeszłym tygodniu widziałem nikoniarza we Wroclawiu z torbą canon'a :) P_i_t_t 13-04-2006, 16:19 hehe... cos jak odruch studentow medycyny po znalezieniu ksiazki telefonicznej: - rozumiesz cos z tego? - nic. - to co, wkuwamy? tylko w wydaniu polibudy ;-) techniczne? to zgrac trzeba :D Akustyk W wydaniu polibudy było jeszcze inaczej : - O ! - Zobacz, jakaś kartka leży ! - Co to ? - Nie ważne. Kseruj !!! :mrgreen: al9 13-04-2006, 16:37 a ja w zeszłym tygodniu widziałem nikoniarza we Wroclawiu z torbą canon'a -------------------- ja mam odwrotnie... nosze canony w nikonowskiej :-) fajna - dawali za darmo do d50 - dostałem od narzeczonej... pozdr al akustyk 13-04-2006, 16:41 W wydaniu polibudy było jeszcze inaczej : - O ! - Zobacz, jakaś kartka leży ! - Co to ? - Nie ważne. Kseruj !!! :mrgreen: Ty chyba po jakiejs medycznej jestes albo uniwerku, bo siejesz defetyzm tutaj :mrgreen: cecha naczelna studenta polibudy jest olewanie wszystkiego i chodzenie po najnizszej linii oporu. czasem jeszcze bardziej na skroty :) w zyciu zaden student by nie wpadl na kserowanie informacji innych niz absolutnie niezbedne (a i to nie zawsze) :lol: muflon 13-04-2006, 16:49 Tcecha naczelna studenta polibudy jest olewanie wszystkiego i chodzenie po najnizszej linii oporu. czasem jeszcze bardziej na skroty :) w zyciu zaden student by nie wpadl na kserowanie informacji innych niz absolutnie niezbedne (a i to nie zawsze) :lol: Jaaasne, jaaasne... te kawaly zawsze sa te same - zmienia sie tylko: uniwerek/polibuda, studenci/studentki, medycyna/prawo/inny kierunek. Wszystko zalezy od tego, kto opowiada :) P_i_t_t 13-04-2006, 16:56 akustyk eee tam marudzisz :razz: - przed niektórymi egzaminami współczynnik przygotowania był wprost proporcjonalny do ilości skserowanych rzeczy. Wnoszonych na egzamin - żeby nie było :razz: - jak jesteś przygotowany ? - no tak gdzieś na 2cm :mrgreen: akustyk 13-04-2006, 17:32 nie wiem jak jest ze studentami innych uczelni, bo mam zbyt malo do czynienia, zeby wyciagac jakies ogole wnioski (PWL nie dziala :D ). ale z polibuda jest tak jak napisalem - 90% delikwentow podaza po absolutnie najmniejszej linii oporu. kiedys nawet, po tym gdy uraczyli mnie tekstem "bo sie pilnie uczyli" :) zazartowalem sobie z moich studentow, ze student polibudy, jesli ma przekroczyc mur o wysokosci 100cm skacze 101cm liczac, ze nie zawieje od gory. lub, czesciej, skacze 99cm liczac na wiatr od dolu :) co zostalo przez ktoregos cwaniaka skwitowane pytaniem: a pan to pewnie uniwerek konczyl? no wiec musialem wyjasniac, ze nie mowilbym, gdybym nie wiedzial z autopsji :) fICHU 13-04-2006, 21:22 akustyk... sama prawda :D ja bym wrecz czasem sugerowal 90cm i .... przedtem rozejrzenie sie czy nikt nie widzi, a po fakcie czy nikt nie widzial jak w razie cegla spadla :D (stwierdzenie poparte paroletnia praktyka i obserwacjami) :) maro25 13-04-2006, 23:10 a ja w zeszłym tygodniu widziałem nikoniarza we Wroclawiu z torbą canon'a :) Jak kupowałem swojego tamrona przede mną gość kupił D200 i kiedy sprzedawca chciał zapakować mu sprzęt do reklamówki z napisem „canon” gość zaprotestował a że nie było innych reklamówek to przewrócili tą reklamówkę na lewą stronę. dziwne troche :-? akustyk 14-04-2006, 00:23 a propos studentow polibudy: http://video.google.com/videoplay?docid=1768884800258954129&pl=true siedze i leje jak glupi do sera. caly urok tych kawalow polega na tym, ze one wcale nie sa abstrakcyjne :lol: pyciu 14-04-2006, 11:36 http://www.nikon.org.pl/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=7 404 Not Found The request /index.php was not found on this server. Fan nr 1 14-04-2006, 18:12 cecha naczelna studenta polibudy jest olewanie wszystkiego i chodzenie po najnizszej linii oporu. czasem jeszcze bardziej na skroty :) w zyciu zaden student by nie wpadl na kserowanie informacji innych niz absolutnie niezbedne (a i to nie zawsze) :lol: Potwierdzam u mnie na polibudzie kserowaliśmy głównie ściągi :mrgreen: . Poco pisać ściągi jak można je skserować? Jedyny problem, że trzeba było najpierw znależć jakąś dobrąduszę, która takie ściągi pisała. POzdrawiam muflon 14-04-2006, 18:46 Poco pisać ściągi jak można je skserować? Jedyny problem, że trzeba było najpierw znależć jakąś dobrąduszę, która takie ściągi pisała. No tak, politechnika... po co pracować głową jak można rękami :lol: A ja ściągi drukowałem bezpośrednio z notatek, przy pomocy super-duper skryptu pstops który wszystko rozkładał na kartce A4. Na wejściu Postscript, na wyjściu Postscript, tylko pociąć, zszyć i gotowe. zanussi 14-04-2006, 20:25 A ja się zawsze uczyłem do egzaminów........... .... .... . . . . nikt nie uwierzył pewnie, tak? i słusznie ;) arturs 14-04-2006, 20:25 A ja ściągi drukowałem bezpośrednio z notatek, przy pomocy super-duper skryptu pstops który wszystko rozkładał na kartce A4. W sumie można i tak, trzeba było mieć notatki. U mnie na polibudzie mało było osób które miały je sensowne ;-) Pozdr Artur muflon 14-04-2006, 20:33 Hmm... fakt, może to nie było oczywiste (politechnika w końcu :lol:). Chodziło o notatki udostępniane przez wykładowców :-D |