Co myslicie o tej ladowarce

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Malasz
    Dopiero zaczyna
    • 2005
    • 21

Co myslicie o tej ladowarce

Jak w temacie co moge wiedziec o tej ladowarce.
    Ostatnio edytowany przez Malasz; 2761.
  • beachcomber
    Początki nałogu
    • 2005
    • 271

stary daj znac, ku przestrodze forumowiczow, ktory sklep cie tak zrobil...
    jeszcze nie slyszlem, zeby sie dalo kupic 350d zapoakowany bez ladowarki i baterii...

Komentarz

• Malasz
      Dopiero zaczyna
      • 2005
      • 21

pozdro
      Ostatnio edytowany przez Malasz; 2761.

Komentarz

• krecio
        Początki nałogu
        • 2004
        • 470

Masz tam czarno na bialym napisane, ze jest kompatybilny z Rebel XT. Smialo mozesz to kupic.
        BTW. Fajnie tam w tym USA macie
        pozdr.
        krecio

5D + 5D Mk III

Komentarz

• Malasz
          Dopiero zaczyna
          • 2005
          • 21

czy mogl bys mi powiedziec jak mogelem tego nie zauwazyc????

Komentarz

• djtermoz
            Uzależniony
            • 2004
            • 995

Zamieszczone przez Malasz
            kupowalem samo body i dzwoniac po okolicznych sklepach okazuje sie byc to normalne kazdy sklep sprzedajac body nie daje acc kupowalem z http://www.bestpricecameras.com/2162...Black-USA.html
            Normalne to na pewno nie jest. No ale jak sie kupuje w sklepie o takiej renomie:

to nic dziwnego. Sam sobie jestes winien. Trzeba bylo najpierw sprawdzic czy nie jest to sklep gdzie robia klienta w @#$%!
            djtermoz@pbase

Komentarz

• Malasz
              Dopiero zaczyna
              • 2005
              • 21

Sluchaj jak bym chcial wydac 1000$ to bym poszedl do best buy i twoja strona z rating by sie zajarala od tego jak wspaniale pakuja i wysylaja swoje paczki i ile ludzi tam kupuje a nie w tym sens.Nie jest to robienie ludzi w &^%$ tylko trik ktory jak juz ci powiedzialem znajdziesz na kazdej stronie sprzedajacej samo body.To ze mnie nie poinformowali o tym ze charger is not includet to jest kurewskie moge zaczac plakac i poszukiwac stron z ocenami klientow ale co mi to da?? Fakt jest taki ze kamere mam w domu i pachnie nowoscia a charger i baterie musze sobie dokupic tyle mojego painu.

Komentarz

• djtermoz
                Uzależniony
                • 2004
                • 995

Nie jest to robienie ludzi w &^%$ tylko trik ktory jak juz ci powiedzialem znajdziesz na kazdej stronie sprzedajacej samo body.
                Ale bzdury. Nie na kazdej stronie, tylko na kazdej stronie z podejrzanie niska cena! Sam zobacz - w B&H maja po $820 (po dodaniu do koszyka) z ladowarka i bateria.

To ze mnie nie poinformowali o tym ze charger is not includet to jest kurewskie
                Zgadza sie. Ale to jest wlasnie normalna praktyka w takich "lewych" sklepach. Trzeba byc po prostu bardziej podejrzliwym jesli widzisz cene prawie $200 nizsza niz w normalnym sklepie.
                djtermoz@pbase

Komentarz

• Malasz
                  Dopiero zaczyna
                  • 2005
                  • 21

DJ Termoz pls powiedz mi gdzie i jaka baterie moge kupic do tego aparatu bo cala rozmowa schodzi w zla strone. Kamere juz mam jak wyzej napisane nie powiedzieli mi co i jak - moj blad ze sie nie zapytalem tylko tyle. Postanowilem zalozyc ten topic coby sie dowiedziec jaka baterja jaka ladowarka. Opisalem swoj problem cem edukacyjnym dla innych zeby uwazali a tu masz Jana Miodka co mi wytyka ze jestem zhamerykanizowany i zadnej konkret odpowiedzi.

Komentarz

• djtermoz
                    Uzależniony
                    • 2004
                    • 995

DJ Termoz pls powiedz mi gdzie i jaka baterie moge kupic do tego aparatu
                    Sprawdzone sklepy o dobrej reputacji to:

http://www.bhphotovideo.com/ (NY)
                    http://www.adorama.com/ (NY)
                    BuyDig offers deals on TVs, Digital Cameras, Laptops, Monitors, Appliances, Sporting Goods & More. Enjoy fast free shipping and exceptional customer service.

http://www.newegg.com/
                    http://www.pictureline.com (UT)
                    http://www.keh.com
                    http://www.samys.com (CA)
                    http://www.allenscamera.com (PA)

Jesli chodzi o ladowarke to nie wiem jaka (poza oryginalna, oczywiscie) a bateria to raczej nie problem - kupujesz oryginalna za $50 albo alternatywna za $20-$30. Ja uzywam np. baterii Lenmar DLC511 z ktorej jestem bardzo zadowolony
                    djtermoz@pbase

Komentarz

• snowboarder
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 1358

http://store.accstation.com/bcannb2lcs01.html

Jak w temacie co o niej myslicie ja nie bardzo sie w tym orientuje niedawno kupilem 350 i okazalo sie ze nie mam laodwarki ani akumlatora o czym zostalem poinformowany otwierajac paczke. Oczywiscie zadzwonilem do sklepu no i mi powiedzieli ze charger and battery sa niewliczane w paczke .

Odeslij paczke do sklepu a jesli robiliby jakiekolwiek problemy,
                      to zadzwon do banku twojej karty kredytowej i z pewnoscia oddadza
                      ci pieniadze od reki. Oni pozniej beda sie bujali z tymi oszustami,
                      a ty kup aparat z pewnego sklepu, liste kolega ci podal.
                      Ja dodam jeszcze onecall.com - moim zdaniem najlepszy service.
                      Lub amazon.com

Powodzenia

Komentarz

• Malasz
                        Dopiero zaczyna
                        • 2005
                        • 21

Snowboarder tak sie sklada ze ja jej nie chce odsylac tylko chce dokupic baterie o ww triku z karta kredytowa wiem mialem dokladnie taka akcje. Pozory czasem myla i strona taka jak AMAZON moze okazac sie trefem zamawiajac moj pierwszy aparat mialem tam sporo klopotow i calosc skonczyla sie oddaniem pieniedzy miesiac pozniej (na poczatku nast miesiaca) a aparatu nie dostalem. Kupilem go pozniej na digitalliquidators i po kilku dniach padl mi wizjer zadzwonilem odeslalem i dali mi nowy - jeszcze pokryli koszty wysylki. Aparat dziala do dzisiaj i ma sie w b dobrej koncyji. Teraz kupilem tego canona i masz tzn ja naprawde nie winie ludzi ktorzy mi sprzedawali ten aparat gadalem z gostkiem i nie brzmial jak ktos kto chce mnie w ch*** robic oczywiscie mam mozliwosc oddania tego aparatu ale nie chce.Moglem doplacic za ladowarke i baterie i mial bym wszystko w komplecie ale byla droga a walcze z kosztami bo nawet taki hamerykanin jak ja nie spi na $
                        pozdro

Komentarz

• Vitez
                          zło konieczne
                          • 2004
                          • 19804

ja naprawde nie winie ludzi ktorzy mi sprzedawali ten aparat gadalem z gostkiem i nie brzmial jak ktos kto chce mnie w ch*** robic
                          Oni nigdy tak nie brzmia... inaczej kto by u nich kupowal?

oczywiscie mam mozliwosc oddania tego aparatu ale nie chce.
                          I wlasnie na takich zarabiaja - na tych ktorzy jednak kupia a potem nie chce im sie wozic z reklamacjami.

Moglem doplacic za ladowarke i baterie i mial bym wszystko w komplecie ale byla droga
                          Masz tu w watku linki do tego samego sprzetu z dobrego sklepu a za rozsadne cene i to pelny zestaw.
                          Ale niestety - trzeba miec jaja, odwage i honor by pogodzic sie z wlasna glupota zaprezentowana publicznie i przyznac sie innym jak i przed samym soba ze zostalo sie zrobionym w konia .
                          I nie ma sensu przedluzac dyskusji "ze ci sie nie chcialo" "ze wiesz ale nie zrobiles" itd bo tylko sie pograzasz - dokup sobie ladowarke ale na przyszlosc badz madrzejszy i ostrozniejszy.

Komentarz

• Malasz
                            Dopiero zaczyna
                            • 2005
                            • 21

Vitez on tak nie brzmial bo po pierwszych wypowiedzianych slowach padlo czy chce zwrocic kamere?? Ja mam jaja na miejscu i nie podziele odwaga bo nie widze potrzeby. Ja sie nie czuje jakos specjalnie oszukany ok moge im oddac kamere i kupic wtedy za 200$ wiecej myslisz ze wtedy moje jaja beda wieksze?? Czy powiesz ze zaswiecilem glupota?? Pozatym potraktujcie to co moje jako nie wasze i poprostu doradzcie mi cos na temat bateri nie dawajcie mi strony www.google.com z odpowiedzia tu znajdziesz baterie tylko dajcie linka do bateri ktora jest odpowiednia i o tyle was prosilem. Chcialem sie podzielic to masz medrcow calego wszechswiata ahhhh rece opadaja

Komentarz

• djtermoz
                              Uzależniony
                              • 2004
                              • 995

Pozatym potraktujcie to co moje jako nie wasze i poprostu doradzcie mi cos na temat bateri nie dawajcie mi strony www.google.com z odpowiedzia tu znajdziesz baterie tylko dajcie linka do bateri ktora jest odpowiednia i o tyle was prosilem. Chcialem sie podzielic to masz medrcow calego wszechswiata ahhhh rece opadaja
                              Kurcze bez przesady. Mamy Cie za reke prowadzic? Tak trudno samemu poszukac? Dwa pierwsze z brzegu przyklady: 1 i 2. Obie beda dobre.
                              djtermoz@pbase

Komentarz

Pracuję...