Tamron znowu "in stock"
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
To jest spisek.
Tamron zniknal ze sklepow, dokladnie w momencie, kiedy zdecydowalem sie ze go kupie. Natomiast pojawia sie w momencie, kiedy doszedlem do wniosku ze jednak dobrze ze go nie kupilem, bo tele mi sie bardziej przyda
Takze, jezeli ktos planuje kupno jakiegos tele, to niech sie pospieszy lub da mi znac zebym sie na niego nie decydowal, bo jak sie wreszcie zdecyduje ktore to pewnie zniknie z polek
A wracajac do tamrona - podejmuje sie ktos sprowadzenia i rozkrecenia w celu sprawdzenia czym sie rozni ta wersja od poprzedniej ?
-
Komentarz
-
-
-
W wesji nikonowskiej zapewne.Zamieszczone przez PolacoA gdzie stary ma pierscien przyslon ?
Komentarz
-
-
-
Na "moich" polkach gdzie pisze Tamron 28-75 wciaz pustki...Zamieszczone przez KuchateKSzykujcie gotowke... Tamrony znowu na polkach
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
Komentarz
-
Q blade... W b&h sie im system rozjechal i nie dalo sie kupic :/ Na dodatek w niedziele se wolne zrobili......Komentarz
-
U mnie BH dziala OK ale maja "Out of Stock".Zamieszczone przez KuchateKQ blade... W b&h sie im system rozjechal i nie dalo sie kupic :/ Na dodatek w niedziele se wolne zrobili...
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
Komentarz
-
System im sie rozjechal lokalnie w sklepie... Mozna bylo sobie wejsc poogladac i ewentualnie zamowic z darmowa wysylka, ale nic kupic i wyniesc.
A niedziele to mi sie jakos pomylily (wolne maja za miesiac)
Ale to dobrze 
ROTFL... Jeszcze pare godzin temu zagladalem na strone i bylo na zielono
Albo chlopaki backup odzyskuja albo juz wszystkie poszly na pniu
...Komentarz
-
Moj 1,5 roczny Tamron nie ma pierscienia przyslon. Ten nowy tez nie ma. To co widac na stronie Tamrona to tylko przykladowe zdjecia - byc moze wlasnie wersji Nikonowej.Zamieszczone przez Cichyja mówię co widzę na stronie tamrona.Komentarz
-
Pewnikiem to wina popytu na Tamrona - ludziska rzucili sie na zakupy, no i system nie wytrzymal i poszedl z dymem
Komentarz
-
Komentarz