Jakie TANIE sklepy FOTO w Krakowie ?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • PASTOR

Jakie TANIE sklepy FOTO w Krakowie ?

Mam pytanko do starych wyjadaczy - chce kupic Sigme 70 - 300 DG - tanio i najchetniej na miejscu w Krakowie - moze ktos cos doradzi ... ?
  • Lolomil
    Dopiero zaczyna
    • 2004
    • 39

http://www.gif-oko.pl/krakow_sklepy.html jest na tej liście nawet dystrybutor produktów sigmy ale sugerowane ceny zbyt wielkie, nie lepiej przyczaić się na allegro

Komentarz

• Slaw
      Coś już napisał
      • 2005
      • 89

Zamieszczone przez PASTOR
      Mam pytanko do starych wyjadaczy - chce kupic Sigme 70 - 300 DG - tanio i najchetniej na miejscu w Krakowie - moze ktos cos doradzi ... ?
      Wiem, że SIGME prowadzi też MM. Zorientuj się. Tylko najlepiej nie z marszu a skontaktuj się mailem z Kierownikiem Stoiska. Mnie udało się w ten sposób urwać parę stówek na różnych sprzętach.

Komentarz

• wróbel

A INTERFOTO?? Ja tam kupowałem nówke, tanio i bardzo sympatycznie.

Komentarz

• Pietro
          Bywalec
          • 2005
          • 132

Zamieszczone przez Slaw
          Wiem, że SIGME prowadzi też MM. Zorientuj się. Tylko najlepiej nie z marszu a skontaktuj się mailem z Kierownikiem Stoiska. Mnie udało się w ten sposób urwać parę stówek na różnych sprzętach.
          Ja kupilem swoja Sigme 18-125 wlasnie w MM. I panowie "zrobili" mi rabat na miejscu. Wprawdzie cena zeszla do tej sugerowanej przez SIGME ale i tak byl rabat.
          Idzie Panie nowe....

Komentarz

• Fotomaniaczka1

Nie bardzo już aktualne ale sigme jak coś mają w mericie www.sklep.fotomerit.pl generalnie sprowadzają pod klienta.

Komentarz

Pracuję...