Prosze o komenty
[marcinv6] - czlowiek
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
[marcinv6] - czlowiek
Canon EOS 450D + EF-S 18 - 55 mm IS f/3,5-5,6 + EF-S 55 - 250 mm IS f/4-5,6 + Velbon DF-50 + filtry + osłony itp.
Tagi: Brak -
-
nie tak chyba bardzo
Canon EOS 450D + EF-S 18 - 55 mm IS f/3,5-5,6 + EF-S 55 - 250 mm IS f/4-5,6 + Velbon DF-50 + filtry + osłony itp.
Komentarz
-
Jakby to powiedział jeden z mioch wykładowców - nie mam kontaktu z tym człowiekiem. Nie widzę go (twarzy), wie wiem co robi, na co patrzy.
Poza tym ciemne.Komentarz
-
-
-
kazdy widzi co innegoCanon EOS 450D + EF-S 18 - 55 mm IS f/3,5-5,6 + EF-S 55 - 250 mm IS f/4-5,6 + Velbon DF-50 + filtry + osłony itp.
Komentarz
-
1. Słaba kompozycja, to że zdecydowałeś się pokazać chłopaka od mało interesującej strony to Twoja sprawa i Twoja licencia poetica, ale przydało by się żeby główny obiekt był w którymś z mocnych punktów obrazu, w tym przypadku niżej i bardziej w prawo.
2. Za ciemne.
3. Konwersja do szarości zupełnie Ci nie wyszła, zdjęcie ma mały kontrast, przez co element główny zlewa się z otoczeniem.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
nie bylo zadnej konwersjiCanon EOS 450D + EF-S 18 - 55 mm IS f/3,5-5,6 + EF-S 55 - 250 mm IS f/4-5,6 + Velbon DF-50 + filtry + osłony itp.
Komentarz
-
W takim razie nie rób czarno białych zdjęć prosto z aparatu, bo są marnej jakości, zrób kolorowe i później przerób na BW, ew. jak już musisz, to nawet czarno białe zdjęcie wymaga obróbki graficznej, żeby efekt nie był taki jak widać.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
nie obrabiam zdjec...to byl kompaktCanon EOS 450D + EF-S 18 - 55 mm IS f/3,5-5,6 + EF-S 55 - 250 mm IS f/4-5,6 + Velbon DF-50 + filtry + osłony itp.
Komentarz
-
To widać że nie obrabiasz. Dla tego są słabsze niż mogły by być. To że to kompakt nie ma znaczenia.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
wiem ale nie sztuka jest obrobka ps...jak dojde do poziomu gdzie zaczna mi sie podobac te zdjecie to moge zaczac je obrabiacCanon EOS 450D + EF-S 18 - 55 mm IS f/3,5-5,6 + EF-S 55 - 250 mm IS f/4-5,6 + Velbon DF-50 + filtry + osłony itp.
Komentarz
-
Owszem, sztuką. To taka sama obróbka jak wywoływanie zdjęcia w ciemni, i nie chodzi o to żebyś zmieniał rzeczywistość zastaną tylko niedociągnięcia sprzętu skorygował w post procesingu. Fotografia to nie tylko ustawienie aparatu i naciśnięcie migawki, częścią procesu jest także późniejsza obróbka, to co pokazujesz to półprodukt.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
ja mam zupelnie inne zdanie
Komentarz
lub poprzez PW wysłane do wybranego moderatora) posty odbiegające od tematu oraz niezgodne z 
Komentarz