[marcinv6] - b&w
Zwiń
X
-
[marcinv6] - b&w
Canon EOS 450D + EF-S 18 - 55 mm IS f/3,5-5,6 + EF-S 55 - 250 mm IS f/4-5,6 + Velbon DF-50 + filtry + osłony itp.
Tagi: Brak -
Na pierwszym brakuje ostrosci..
Na drugim brakuje ostrosci.. I moze lepszy bylby pionowy kadr?
Trzecie..nieciekawe i mydlo...
PS. Za duze fotki, zmniejsz do 800px po dluzszym boku -
mydlo zamierzone choc nie do konca mialo tak byc jak wyszlo
Canon EOS 450D + EF-S 18 - 55 mm IS f/3,5-5,6 + EF-S 55 - 250 mm IS f/4-5,6 + Velbon DF-50 + filtry + osłony itp.
Komentarz
-
Drugiego w ogóle bym nie pokazywał tutaj. Pierwsze nawet fajne tylko wszystko mydlane. Nie interesuje mnie że tak miało być
Komentarz
-
ale mnie interesuje ze mialo
Komentarz
-
Powinieneś popracować nad konwersją do szarości. Słabo.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
-
Nic ciekawego, ot zwykły pstryk ze spaceru. Ponadto wypalone niebo i za ciemno na dole. Jestem na nie.400D, 300V, C 17-40 4L , C 70-200 4L, C 50 1.8, Manfrotto 190XPROBKomentarz
-
hehehe czekalem kto sie pierwszy przyczepi do przepalonego nieba
Komentarz
-
A nie lepiej poczekać na lepsze warunki, zrobić zdjęcie i dopiero wtedy je wystawić?Komentarz
-
jestem w pracy i nie mam innych
pewnie z domu wystawie inne...a tak w ogole to dopiero poznaje swoj aparat...
Komentarz
-
http://www.canon-board.info/announcement.php?f=48&a=17
Pkt 6, ostatnie zdanie :-)
Oczywiście nikt Ci nie broni wystawiać zdjęć w "Naszych fotografiach", to nie portal o charakterze galeryjnym i nie moderujemy wedle kryterium "poziomu ahtystycznego" ale zastanów się czy warto pokazywać słabe zdjęcia. Każdy kiedyś zaczynał i nie ma powodu by się tego wstydzić ale pokazując tu bardzo słabe foty za wiele nie osiągniesz, bo nikomu się nie będzie chciało przeprowadzać głębokiej analizy zdjęcia, na którym wszystko jest zrobione źle.
Przejrzyj dokładnie to co sfotografowałeś dotąd, porównaj sobie ze zdjęciami, które w necie otrzymywały dobre oceny (tutaj, czy gdziekolwiek indziej) i zastanów się czy Twoje wytrzymują konkurencję. Jeśli uznasz że tak, wówczas wystaw.Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutajKomentarz
-
Tak, tak, poczytaj, pooglądaj, przemyśl to i owo i dopiero pokazuj.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
bede pokazywal rozne (takie tez
to przynajmniej zobaczycie czy cso sie poprailem
Komentarz
-
może jednak pokazuj jak już sam zobaczysz że się poprawiłeśNazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
lub poprzez PW wysłane do wybranego moderatora) posty odbiegające od tematu oraz niezgodne z 
Komentarz