Zrzucanie fotek przez kabel USB z 20D

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Zannzibar
    • 2008
    • 6

Zrzucanie fotek przez kabel USB z 20D

Witam wszystkich, mam mały problem, mianowicie chciałbym zrzucic swoje fotki z aparatu niestety gdzies wcieło mi czytnik kart ( zamówilem koleejny ) ale chcialbym juz dzisiaj przebrac dobre zdjecia z dzisiejszego wypadu plenerowego. Gdy podłaczam aparat do komputera oczywiscie wykrywa mi go, instaluje sterownik do 20D ze strony Canona. Mam równiez zainstalowane oprogramowanie z płytki dołaczonej do aparatu. Niestety gdy eksploruje zawartośc aparatu foldery ze zdjeciami sa puste ( wszystkie fotki zrobione w RAWie ) fotki zrobionee w JPEG są widoczne natomiast te w RAWie nie. Czy miał ktos taki problem i jak mozna sobie z tym poradzić. Z góry dzieki za pomoc
  • Mellan
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1851

Najprościej kupując czytnik. Na temat niewidzialności RAW-ów 'po kabelku' jest dużo informacji na forum, wystarczy poszukać.
    C-F-K - forever

Komentarz

• Zannzibar
      • 2008
      • 6

Czytnik juz zamówiony - pisalem o tym wyżej...lecz przyjdzie dopiero za kilka dni, a chciałbym zrzucic fotki jak najszybciej. Jakos nie znalazlem nic sensownego na temat tego problemu. Moze ktos mi w tym pomoc ?

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

Zamieszczone przez Zannzibar
        Moze ktos mi w tym pomoc ?
        A zajrzałeś do PRZYKLEJONEGO wątku?
        http://canon-board.info/showthread.php?t=29087

Komentarz

Pracuję...