Witam wszystkich.Mam do was taką prośbę.Jako,że jestem początkujący,a jeśli chodzi o PS-a to wręcz raczkuję,proszę o porady,a nawet konkretne przeróbki z opisem fotki podanej poniżej.Jedną ze swoich wersji dodałem do galerii,ale tam niestety nie ma u mnie odzewu
Pozdrawiam
Co można zrobić z tym zdjęciem?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
mnie nic do głowy nie przychodzi, ale spróbuj pooglądać, co można zrobić ze zdjęciem kolejki:
http://forums.dpreview.com/forums/re...0585240&page=1
może znajdziesz jakieś inspiracje...Pozdrowienia, Tomek
Komentarz
-
Komentarz
-
hmm... A co chcesz uzyskać?? - zawsze przed zrobieniem zdjęcia powinieneś to wiedzieć. Jak dla mnie to może ciąłbym to z lewej może prawej troche, żeby jasne partie nieba nie odciągały uwagi od drzewa. No i może troche odszumić całość. Sprawdź cz-b, bo barwa wydaje się być tu elementem niekoniecznym. Tyle ode mnie
Skasowali mi ;(Komentarz
-
Komentarz
-
Ja bym na tym zdjeciu gdzies na tle tego ksiezyca, wkleil batmana/supermana/ufo. Zdjecie na pewno uzyskalo by jakies komentarze
*Przepraszam, nie moglem sie powstrzymac
Komentarz
-
-
-
-
darekm31 - rewelacja,wiesz nawet coś podobnego spłodziłem i wystawiłem w dziale "krajobraz", ale Twój pomysł lepszy
Komentarz
-
I tak to jest jak sie pstryknie zdjęcie i później kombinuje "co" by mogło to być, zanim pomyśleć jak ma wyglądać zdjęcie a następnie je zrobić...
Komentarz
-
Nooo, bez przesady. To nie zawsze się udaje doświadczonym/profesjonalnym* fotografom, a co dopiero początkującym użytkownikom :-)
* niepotrzebne skreślićKomentarz

Komentarz