[elpolako] Gdańsk o świcie.

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • elpolako
    Dopiero zaczyna
    • 2008
    • 19

[elpolako] Gdańsk o świcie.

Gdańsk o świcie.
  • pank
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 1502

I co w związku z tym?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Komentarz

• Toffic
      Bywalec
      • 2005
      • 235

Mam takie wrażenie, iż ten kadr jest albo za wąski, albo za szeroki. Może to przez ten brzydko (chaotycznie) obcięty dół
      Fotografia

-

Komentarz

• giltoniel
        Coś już napisał
        • 2008
        • 97

ostatnio mamy wysyp zdjęć nocnych. Pamiętam, że gdy kupiłem sobie pierwszy kompakt to też próbowałem kadrów w stylu powyższego. Ale nie wpadłem na to, żeby od razu obwieszczać moje próby walki z nocą światu.

Komentarz

• malinowy
          Dopiero zaczyna
          • 2008
          • 48

Mamy zimę Panie Kolego stąd wysyp... albo brak czasu na dzienne focenie Apropo zdjęcia, faktycznie dół ucięty mało udanie.
          Powoli się wyprzedaję...aktualnie tylko 5d MKII | 24-105 f4,0 |

Komentarz

• iREM
            Uzależniony
            • 2005
            • 951

Byłeś tam sam czy z obstawą? Bo o tej porze sam bałbym się wybrać na tę górkę ze sprzętem. Ale fakt, że ostatnie kilka dni jest naprawdę fajna pogoda w Trójmieście do focenia.
            Wszystko można zrobić lepiej.
            www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Komentarz

• Slider
              Pełne uzależnienie
              • 2008
              • 1052

Zamieszczone przez iREM
              Ale fakt, że ostatnie kilka dni jest naprawdę fajna pogoda w Trójmieście do focenia.
              O tak. Kupa śniegu:grin: sam też na miasto narazie nie mam zamiaru się nigdzie wybierac, ale jak sie zbierze jakas grupa plenerowa..

Co do zdjęcia to.. niby fajne, ale jednak źle ucięte od dołu, centralna kompozycja jakoś tutaj nie leży, no i przepalenia..:wink:

Komentarz

• iREM
                Uzależniony
                • 2005
                • 951

Zamieszczone przez Slider
                O tak. Kupa śniegu:grin: sam też na miasto narazie nie mam zamiaru się nigdzie wybierac, ale jak sie zbierze jakas grupa plenerowa..
                Kupa śniegu (świeżego) to jedno, ale fajne kolorki na niebie, zwłaszcza o wschodzie i zachodzie! Od jutra idzie odwilż, więc się raczej nie wybierzecie :-(
                Wszystko można zrobić lepiej.
                www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Komentarz

Pracuję...