Czy ktoś był na koncercie i jednoczesnie robił zdjęcia?
U2
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Dopisuję się do zainteresowanych. ;-)
Może ktoś z forumowiczów których nie mamy jeszcze 72k ...
Komentarz
-
I w związku z tym pewnie niespecjalnie dało się zrobić sensowne zdjęcia nie mając stosownego identyfikatoraZamieszczone przez Jacno wiesz Jurek?!?, bylo tam pare osob
jakies 72k
(a niektórym nawet i badge nie pomaga - zdjęcia z dzisiejszej wyborczej siakieś takie nijakie...)Komentarz
-
-
-
Ja niestety nie mogłem jechać na koncert, a bardzo chciałem
Byłem w 1997 roku na Służewcu i było super, ale wtedy nie miałem aparatu ze sobą
Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...Komentarz
-
Domyślam sięZamieszczone przez Jacno wiesz Jurek?!?, bylo tam pare osob
jakies 72k
Przy takim tłumie różnorodnych postaci można było zrobić niezły reportaż...Komentarz
-
Jak było słychać U2 na Tysiącleciu ?Niektórzy słuchali koncertu U2 z własnego balkonu...
Skoro sprzęt U2 wiozło 40 TIR-ów to chyba całkiem nieźle.
Komentarz
-
Niestety nie byłem
ale Ci co byli mówili mi że na samym stadionie akustyka była kiepskawa w odróżnieniu od efektów wizualnych.
Może rzeczywiście watro było jechać na 1000-lecie do znajomego na balkon, może tam akustyka była lepsiejsza
?? no i gdyby mieć jakiś 1200mm może i jakąś fotkę by się ustrzeliło
Komentarz
-
Ale musiałbyś te 1200 mm ustawić na dachu "kukurydzy".no i gdyby mieć jakiś 1200mm może i jakąś fotkę by się ustrzeliłoKomentarz
-
Dokładnie tak pomyślałem
... chodziaż słyszałem że tam wstęp wzbroniony
... ale i tak ulewa by wszystko spaćkała
Komentarz
-
przecież podczas koncertu nie lało...Zamieszczone przez Moris... ale i tak ulewa by wszystko spaćkała
Komentarz
-
Moris nie lubi chodzić po mokrych dachach, a szczególnie po super wysokich "kukurydzach".... ale i tak ulewa by wszystko spaćkałaKomentarz
-
Wiecie co... koncert był REWELACYJNY!! "Ruchoma flaga" zrobiła wielkie wrażenie!! I to chyba na większości... Coś niesamowitego! Tego słowami nie da sie opisać.Komentarz

Komentarz