View Full Version : Skąd nagle taki ruch na forum ?

hazan
02-06-2004, 14:32
Dziwne zjawisko - normalnie w ciagu godziny na forum przewija sie ok 15-20 osob, od dwóch dni liczba ta wynosi ponad 40 do 50 ?

Niestety nie jest to moja zasługa - ale chetnie bym się dowiedział komu to zawdzięczamy - czy polszo w jakims serwisie info o tym forum ?

Tak czy inaczej jestem mile zaskoczony - no i oby tak zostąło :)

DoMiNiQuE
02-06-2004, 15:01
to jest rzeczywiscie bardzo ciekawe, tym bardziej ze na innych forach, ktore regolarnie odwiedzam (nie o fotografii) nagle zrobilo sie zupelnie pusto i 30 osob dziennie to jest max :? czyzby nagle wszyscy zaczeli interesowac sie fotografia ?? :lol: :lol:
bardzo mile zjawisko :)

Aszu
02-06-2004, 16:00
Starczy popatrzeć co reklamują takie kolosy jak MediaMarkt, EuroRTVAGD, MAkro, i inne. Aparaty cyfrowe. Wszędzie się o nich pisze.
Rynek zalany jest zarówno badziewiem, jak i dobrej klasy sprzetem.
Ceny w porównaniu z ubiegłym rokiem spadły (aparatów i odbitek). Mimo wszystko aparat cyfrowy to spory wydatek.
Każdy kto ma zamiar wydac kilka tysięcy (czy kilka setek PLNów) zanim kupi, chce wiedzieć więcej. Takie forum to składnica wiedzy. Ludzie którzy maja aparaty mówią o nich.
Przykład na mojej skromnej osobie.
Szukałem informacji o Canonach 10D i znalazłem to forum, wiem już na temat tego lustrzaka trochę więcej, i jestem przekonany co do tego aparatu niemal w 100%.

mroczny
02-06-2004, 16:05
Niestety nie jest to moja zasługa - ale chetnie bym się dowiedział komu to zawdzięczamy - czy polszo w jakims serwisie info o tym forum ?
Hazan, jak to, nie wiesz? Alahari wróciła na łono forum to z miejsca się zagęściło :wink:

piotrkula
02-06-2004, 17:03
czy polszo w jakims serwisie info o tym forum ?

poszlo na pl.rec.foto.cyfrowa, ze nowy frame... jest do 300D z linkiem do tego forum to sie ludziska rzucily :twisted:

Vitez
02-06-2004, 18:22
Ja tez co jakis czas na pl.rec.foto.cyfrowa wrzucam linki do konkretnych watkow z konkretnymi poradami. Dzis na przyklad podrzucilem linka do watku jak przerabiac na zdjecia cz-b 8)

Czacha
02-06-2004, 23:04
linki nie linki.. po prostu wystarczy miec w stopce odpowiedni podpis.. i po wszystkim.. ludzie sami wyszukaja i z ciekawosci wlazą..