W czym nosic sprzet?

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Chris
    Bywalec
    • 2004
    • 152

dzieki za ostrzezenie - czyli jak zwykle co tanie to do d@#y
    Wiec raczej zamowie na ebayu te szelki do Novy 5 - i tak wyjda z przesylka taniej o 60% niz u nas
    Podpis bez buraczanych tekstów i życiowych prawd.

Komentarz

• Rudi
      Bywalec
      • 2004
      • 241

A właśnie jak to wygląda przy zamówieniach ze stanów plecaków, toreb i innych takich pierdołek? Też dowalają z cła?

Komentarz

• maku
        Uzależniony
        • 2004
        • 563

Z tego czego się dowiedziałem w POLUSA to na plecaki nie ma cła. Sam chyba zamówię przez nich Photo Trekkera (pomijając to że u nas jest niedostępny i tak się opłaci).

Komentarz

• Rudi
          Bywalec
          • 2004
          • 241

Maku
          Zobacz na te ceny z ebaya:

Ja się właśnie zastanawiam czy nie brać Nature Trekkera, za takie pieniądze i przy teraźniejszym kursie dolca. Można pomyśleć i najwyżej jakieś zbiorowe zamówienie zrobić zawsze wyjdzie taniej za przesyłkę i przelew.

Pozdrawiam i dzięki dla snowboardera za link.
          Rudi

Komentarz

• Jurek Plieth
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 2087

Zamieszczone przez maku
            Z tego czego się dowiedziałem w POLUSA to na plecaki nie ma cła...
            Moim zdaniem to bzdura. Obyś się nie 'przejechał'!
            http://plieth.com

Komentarz

• maku
              Uzależniony
              • 2004
              • 563

Możliwe że masz rację. Napisałem tylko czego się u nich dowiedziałem. Przed zamówieniem sprawdzę dokładniej.

Komentarz

• Pszczola
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 1760

Ale do noszenie sprzetu i tak najlepszy jest rozrosniety sekretarz, asytent czy inny stangret
                EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Komentarz

• maku
                  Uzależniony
                  • 2004
                  • 563

Oj przydałby się czasami. I żeby właściwe obiektywy podawał jeszcze we właściwym momencie.

Komentarz

• Pszczola
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 1760

Wlasnie tak. Na komende!
                    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Komentarz

• Vitez
                      zło konieczne
                      • 2004
                      • 19804

Zamieszczone przez Pszczola
                      Wlasnie tak. Na komende!
                      Ja obecnie mam trzy... Sigme, Tamrona i Canona. Raz ta kombinacje juz uzywalem na przemian wszystkie a pomagala mi nosic i zmieniac moja dziewczyna.
                      Proste to bylo - trzy komendy (wszystkie obiektywy maja napisy na dekielkach) : Sigma! Tamron! Canon! 8)

Komentarz

• Pszczola
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 1760

Witez, KOSZTY!!! Utrzymanie kobiety - na jako takim przyzwoitym poziomie - jako pomocnika fotografa jest zupelnie nieoplacalne (Diamonds are a girl's best friends, etc.). No chyba, ze funkcja targania i zapodawania sprzety jest funkcja dodana i bonusowa. Wtedy ok.

Komentarz

• muflon
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 6763

Zamieszczone przez Vitez
                          Proste to bylo - trzy komendy (wszystkie obiektywy maja napisy na dekielkach) : Sigma! Tamron! Canon! 8)
                          Przebijam: u mnie się tak nie da (3xCanon), ale moja żona sama sie domyśla kiedy (i na co) zmiana

A skoro już po raz kolejny wazelinuję: żona właśnie zabrała się mozolnie za wypruwanie wielkich oblesnych napisów CANON EOS DIGITAL z paska do 20D. Tempo - 3 literki na dzień... Dla chcących zrobić to samo: nie próbujcie rozkładać paska na dwoje w celu "przyspieszenia" - to nic nie da, tam w środku jest jakiś obleśny klej
                          zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• Tytus
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 1358

Zamieszczone przez muflon
                            Zamieszczone przez Vitez
                            Przebijam: u mnie się tak nie da (3xCanon), ale moja żona sama sie domyśla kiedy (i na co) zmiana

A skoro już po raz kolejny wazelinuję: żona właśnie zabrała się mozolnie za wypruwanie wielkich oblesnych napisów CANON EOS DIGITAL z paska do 20D. Tempo - 3 literki na dzień... Dla chcących zrobić to samo: nie próbujcie rozkładać paska na dwoje w celu "przyspieszenia" - to nic nie da, tam w środku jest jakiś obleśny klej
                            a nie lepiej kupic porządny piankowy pasek a ten zostawić na sprzedaż kiedyś z aparatem?
                            20Dset
                            maj łeb...

Komentarz

• muflon
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 6763

Zamieszczone przez Tytus
                              a nie lepiej kupic porządny piankowy parek a ten zostawić na sprzedaż kiedyś z aparatem?
                              Akurat pasek od 20D mi pod względem wykonania wyjątkowo odpowiada Jest dużo lepszy niż ten który dawali z 10-tką.

[ Dodano: 06-12-2004, 11:19 ]
                              Zamieszczone przez Tytus
                              (..)
                              TYTUS TNIJ CYTATY
                              zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• Vitez
                                zło konieczne
                                • 2004
                                • 19804

Zamieszczone przez Tytus
                                Zamieszczone przez muflon
                                Zamieszczone przez Vitez

a nie lepiej kupic porządny piankowy pasek a ten zostawić na sprzedaż kiedyś z aparatem?
                                Tytus...
                                A obiecales:
                                http://canon-board.info/viewtopic.php?p=19986#19986

Za stary jestes by sie dobrych manier w Internecie nauczyc? To forum obsluguje opcje 'Ignoruj' - chcesz zaczac gadac sam do siebie bo nikt takiej niewychowanej osoby nie bedzie chcial czytac?

P.S. Ja specjalnie zostawilem duzy cytat... by pokazac jak to ujowo wyglada

Komentarz

Pracuję...