Jak w tytule. Cena jednakowa 3330PLN. Co wybrać?
350D silver KIT USM vs 350D black KIT
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
-
-
-
bierz czarnego ale body i kup KITowe szkiełko z USM osobno... takie proste a jednak takie trudne co nie?
Komentarz
-
-
Ja wybrałem wersje srebną i jestem zadowolony.Zamieszczone przez GreggJak w tytule. Cena jednakowa 3330PLN. Co wybrać?
Początkowo chciałem kupić czarny, ale teraz nie zamieniłbym
się na wersje czarną
Mnie przekonał kit w wersji USM.
Cena 3330 sugeruje, że też chcesz kupić u Grossmana (www.fotoraj.pl).
Pozdrawiam,
JakubKomentarz
-
Szklo zawsze wazniejsze niz body. Jesli nie przymierzasz sie do innego szkla niz kit to bierz USM.Komentarz
-
Ze sie tak wtrace troche spamowo.... promocja na te aparaty nadal obowiazuje dla forumowiczow
dSLR + coś tam...Komentarz
-
O ile mi wiadomo, Grosman ma inny adresZamieszczone przez jakubCena 3330 sugeruje, że też chcesz kupić u Grossmana (www.fotoraj.pl).
Ja srebrniaki z USM, mogę opchnąć za 3250 (cena dla forumowiczów). Ale sam 18-55 USM kosztuje już aż 490 zł (dla forumowiczów).
O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
No to jest raczej adres grosmana.. http://www.fotoraj.pl/ jak i:Zamieszczone przez CichyO ile mi wiadomo, Grosman ma inny adres
Ostatnio edytowany przez marko-wroclaw; 2233.
Nie uprzedzony, nie rywalizujący, nie szukający FF/BF. Po prostu cieszący się fotografowaniem. Były zenity, Canony analog i dSLR a teraz Nikon w parze z Canonem (Nikon d90+18-105mm VR oraz Canon a610)
Komentarz
-
-
-
a czy ten obiektyw USM od srebrnej 350D to jest jakiś kit II USM czy raczej to jest dokładnie to samo USM, które było w czarnych (dla odmiany) 300D?
można gdzieś zobaczyć foto tego szkła?pozdro.,
m.