Przejściowka do ładowarki akumulatora z 40d

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kuczi74
    Dopiero zaczyna
    • 2008
    • 33

Przejściowka do ładowarki akumulatora z 40d

Przede wszystkim chciałbym się przywitać z wszystkimi.Z forum korzystam już od roku ale będzie to mój pierwszy post.
    Nie mam w ładowarce z 40d tej przejściówki,po prostu kupiłem używany bez niej.
    Znalazłem na allegro taką:

http://www.allegro.pl/item492115850_...sa_czarne.html

Wygląda mi na Ok ,ale pewien nie jestem
    Czy ta przejściówka będzie dobra,nie zepsuje nią akumulatora .
    Ewentualnie czy ktoś ma na zbyciu?
    Ostatnio edytowany przez kuczi74; 20804.
  • fotna
    Początki nałogu
    • 2004
    • 454

jeżeli masz ładowarkę 220/110 to nie ma problemu wystarczy przejściówaka sam mam podobną do ładowarki od 400d
    fotna.dlm.pl

Komentarz

• kuczi74
      Dopiero zaczyna
      • 2008
      • 33

ładowarkę mam 100v-240v model CG-580
      Wcześniej korzystałem z przejściówki po ładowarce z G9 ale wczoraj go sprzedałem no i już nie mam.Ta z G9 wyglądała dokładnie tak jak ta na linku w pierwszym poście.Ale nie chodzi o to żeby tylko wyglądała , ale spełniała także swoją funkcję.Mam nadzieję że będzie oki

Komentarz

• Krzychu
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 3611

Zamieszczone przez kuczi74
        ładowarkę mam 100v-240v model CG-580
        Wcześniej korzystałem z przejściówki po ładowarce z G9 ale wczoraj go sprzedałem no i już nie mam.Ta z G9 wyglądała dokładnie tak jak ta na linku w pierwszym poście.Ale nie chodzi o to żeby tylko wyglądała , ale spełniała także swoją funkcję.Mam nadzieję że będzie oki
        Przecież w tej przejściówce kompletnie nic nie ma poza dwoma kawałkami metalu / drutu więc co ma Ci się zepsuć ? Ja używam przejściówek po 15 pln z MM - są bardzo dobre (wtyczka nie lata w środku) i tanie
        Pozdrowienia,
        KZ
        KZ Aviation Photography

Komentarz

• kuczi74
          Dopiero zaczyna
          • 2008
          • 33

Zamieszczone przez Krzychu
          Przecież w tej przejściówce kompletnie nic nie ma poza dwoma kawałkami metalu / drutu więc co ma Ci się zepsuć ? Ja używam przejściówek po 15 pln z MM - są bardzo dobre (wtyczka nie lata w środku) i tanie
          No ja też tak uważam.Ale wolałem sie jednak upewnić
          Dzięki za pomoc .Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...