[battle] DonBolano vs dj_zibi: Siatkówka

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • DonBolano
    Początki nałogu
    • 2008
    • 331

[battle] DonBolano vs dj_zibi: Siatkówka

Dj_zibi stań na ubitej ziemi na przeciw mnie i zawalcz o chwałę oraz kobiety!

Tematem battle'a są zdjęcia z meczu siatkówki kobiet Impel Gwardia Wrocław vs Stal Mielec, na którym byliśmy w środę 26.11.2008.
    Termin: do jutra - 27.11 - do południa!
    Ilość zdjęć: 5 sztuk

Czy przyjmujesz rzuconą rękawicę?

Na świat spoglądam przez armatę...

• dj_zibi
    Uzależniony
    • 2007
    • 541

To był mój pomysł

Oczywiscie ze tak.
    Moja strona

Komentarz

• DonBolano
      Początki nałogu
      • 2008
      • 331

Moje poszły
      Na świat spoglądam przez armatę...

Komentarz

• dj_zibi
        Uzależniony
        • 2007
        • 541

Moje tez poszły.
        Moja strona

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

W zestawie #1 ktoś nie umie wyostrzać zdjęć po zmniejszeniu albo ma aż tak kiepskie szkło .

Komentarz

• ukasus
            Bywalec
            • 2007
            • 165

hmm

jako całość lepiej prezentuje się nr.2 ale zdjęcie 3 w nr.1 jest o klasę lepsze od każdego innego w tym battlu ... muszę pomyśleć na kogo pójdzie mój głos
            ps. a i w zestawie drugim chyba lekko prze ostrzone pierwsze zdjęcie
            Ostatnio edytowany przez ukasus; 9003.
            Eos system

Komentarz

• merger
              Uzależniony
              • 2006
              • 619

bez rewelacji chlopaki
              zestaw jeden strasznie ciemny i malo ostry, zestaw dwa lepszy, ale przeostrzony.
              5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
              430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Komentarz

• dj_zibi
                Uzależniony
                • 2007
                • 541

merger jak bez rewelki to opisz co w której focie jest do bani, chętnie przyjmiemy KK.
                Moja strona

Komentarz

• pruzky

nawet nie zauważyłem, że tam są dwa różne zestawy. Słabe to wszystko, niestety. Pozdrawiam

Komentarz

• dj_zibi
                    Uzależniony
                    • 2007
                    • 541

Znalazł sie mędrca. Napisz co słabe... Bo na razie to wiemy ze słabo znasz się na komentowaniu.
                    Moja strona

Komentarz

• Taj

Konkrety? Okej.

W przypadku obu zestawów sprawy techniczne lepiej pominąć milczeniem - albo nieostre, albo zbyt przeostrzone. No sorry panowie, ale mając do dyspozycji jasne obiektywy o świetniej jakości którymi się chwalicie w sygnaturkach (pięćdziesiątka 1.4, nie wspominając już o eLkach), to te zdjęcia lepiej by wyglądały gdyby zrobiono je małym skromnym kitem. Albo pudełkiem po butach.

Tak więc nie czepiając się sposobu wykonania, który tutaj całkowicie leży - bardziej podoba mi się zestaw drugi. Dlaczego? Bo widać emocje. Ujęcia samych tyłków/pleców niewiele powiedzą oglądającemu ;p Widać zarówno wielki wysiłek jak i wynikającą z niego radość. Panie robią świetne minki co zostało umiejętnie uchwycone. Może to dlatego że jestem kobietą, ale gdyby ktoś pstryknął mi fotkę z takim wykrzywionym od wysiłku wyrazem twarzy jak w pierwszym zestawie to bym udusiła.

No offence, boys ;D

Komentarz

• pruzky

Zamieszczone przez dj_zibi
                        Znalazł sie mędrca. Napisz co słabe... Bo na razie to wiemy ze słabo znasz się na komentowaniu.
                        Zdjęcia są słabe.

Komentarz

• dj_zibi
                          Uzależniony
                          • 2007
                          • 541

pruzky a ty jeszcze słabszy, takie oponie nie świadczą ze zdjęcia sa słabe do bani tylko ze komentujący nie ma nic konstruktywnego do powiedzenia.

Taj dzięki wielkie. Co do ostrosci/nie ostrości i ew. ciemności. To usprawiedliwiając się powiem tyle ze (mogę sie mylić) w halach sportowych jest masakrycznie ciemno i niestety F2,8 to tylko czasy około 1/400-500 i iso 1600 co wygląda jak na zdjęciach. 50 1,4 nie chodzi w grę nie ta ogniskowa.
                          Moja strona

Komentarz

• zalev

winny się tłumaczy czyli mamy rozumieć, że zestaw 1 jest twój? try next time

Komentarz

• dj_zibi
                              Uzależniony
                              • 2007
                              • 541

zalev niestety nie mogę tego powiedzieć. A to ze się tłumacze to przecież o tym napisałem.
                              Ostatnio edytowany przez dj_zibi; 9920.
                              Moja strona

Komentarz

Pracuję...