hazan
28-05-2004, 17:45
Tak sie ostatnio zastanawiam gdzie nam nasza kolezanka uciekła ?
Zawsze bylo troche weselej w damskim gronie :)
Zawsze bylo troche weselej w damskim gronie :)
|
View Full Version : Gdzie jest Alahari hazan 28-05-2004, 17:45 Tak sie ostatnio zastanawiam gdzie nam nasza kolezanka uciekła ? Zawsze bylo troche weselej w damskim gronie :) JaW 28-05-2004, 22:59 Tak sie ostatnio zastanawiam gdzie nam nasza kolezanka uciekła ? Zawsze bylo troche weselej w damskim gronie :) Ala podlapala rozne fuchy graficzne i miala ostatnio terminarz mocno napiety. Ale jest nadzieja ze wroci juz niedlugo :-) A jak sie dowie ze Canon Board teskni za nia... :D Vitez 29-05-2004, 01:20 Niedawno na zywo ja widzialem i miewa sie dobrze 8) , na plfoto sliczne portreciki i autoportreciki wrzuca - moze to ta fucha graficzna? ;) . A na forum sa juz przynajmniej dwa watki ktore czekaja na jej fachowa porade grafika :roll: . alahari 30-05-2004, 01:10 :shock: :shock: :shock: Jak miło, ze tęskniliscie :mrgreen: Nie Vitez- fucha jest inna (poza tym, ze okres zaliczen :| ) ;) Ale miło, ze tak mnie tu wychwaliłeś :mrgreen: Zaraz zobacze, kto mnie jeszcze potrzebuje... :roll: [ Dodano: 30-05-04, 01:07 ] A na forum sa juz przynajmniej dwa watki ktore czekaja na jej fachowa porade grafika :roll: . Hmmm.. Jakbyś mógl powiedzieć które... :roll: Vitez 30-05-2004, 06:54 Hmmm.. Jakbyś mógl powiedzieć które... :roll: Na przyklad zdjecia cz-b chyba w technice robienia zdjec, albo "ramka" i "panoramy-problem" w software... mroczny 30-05-2004, 13:03 Jak miło, ze tęskniliscie Niezmiernie, i chyba mamy typ na patrona forum :twisted: alahari 30-05-2004, 16:15 Niezmiernie, i chyba mamy typ na patrona forum :twisted: Znowu mnie chcecie uśmiercić?? :shock: :shock: :shock: :lol: mroczny 30-05-2004, 18:27 Znowu mnie chcecie uśmiercić?? Ej no już wcześniej to podejrzewałem, ale teraz dajesz mi kolejny powód |ZA|, czy ty nie jesteś czasem jakąś nekromanką :?: :wink: alahari 31-05-2004, 15:50 Znowu mnie chcecie uśmiercić?? Ej no już wcześniej to podejrzewałem, ale teraz dajesz mi kolejny powód |ZA|, czy ty nie jesteś czasem jakąś nekromanką :?: :wink: Mroczny, czym Ci sie naraziłam???? :shock: hazan 31-05-2004, 16:01 Znowu mnie chcecie uśmiercić?? Ej no już wcześniej to podejrzewałem, ale teraz dajesz mi kolejny powód |ZA|, czy ty nie jesteś czasem jakąś nekromanką :?: :wink: Mroczny, czym Ci sie naraziłam???? :shock: Witaj ponownie :mrgreen: Nie wiem co spowodowalo twoja dłuższa nieobecnosc na forum - ale ma sie to wiecej nie powtorzyc :twisted: alahari 31-05-2004, 16:13 Witaj ponownie :mrgreen: Nie wiem co spowodowalo twoja dłuższa nieobecnosc na forum - ale ma sie to wiecej nie powtorzyc :twisted: 1. Mnóstwo zajeć 2. Zaliczenia 3. I to, ze jakies ustawienie w kompie powodowało, ze musiałam sie ciagle logowac- to zniechecało do pisania :evil: Fajnie, ze mne tak lubicie :mrgreen: To budujace i mobilizujace... :oops: :wink: Vitez 31-05-2004, 17:49 3. I to, ze jakies ustawienie w kompie powodowało, ze musiałam sie ciagle logowac- to zniechecało do pisania :evil: I co nic nie krzyczysz? Pomoglbym :P Usuwasz wszystkie cookies (albo jak umiesz znalezc to tylko te zwiazane z forum). ustawiasz poziom zabezpieczen na niski (Narzedzia- opcje internetowe- zabezpieczenia - Internet na Niski), wchodzisz na forum z zapisaniem loginu i zapamietaniem, potem mozesz ustawic poziom na wyzszy 8) alahari 31-05-2004, 18:01 Acha, dzieki za rade... Ostatnio plfoto podobnie zniecheca do pisania ("Twoja sesja wygasła..blebleble..") :) Vitez 31-05-2004, 18:38 Acha, dzieki za rade... Ostatnio plfoto podobnie zniecheca do pisania ("Twoja sesja wygasła..blebleble..") :) Ten sam problem - cookiesy sie nie zapisuja i blokuje ci sesje. alahari 31-05-2004, 19:03 Acha, dzieki za rade... Ostatnio plfoto podobnie zniecheca do pisania ("Twoja sesja wygasła..blebleble..") :) Ten sam problem - cookiesy sie nie zapisuja i blokuje ci sesje. Cos tam admini pokombinowali, bo była jakaś afera z hakerami... Nic wiecej nie wiem :roll: Vitez 31-05-2004, 22:48 Powtarzam ta sama rade co powyzej. Jak to nie zadziala to rozkladam rece, ale na 95% to blokowanie cookies. Ewentualnie mecz "adminow" . mroczny 31-05-2004, 23:09 Mroczny, czym Ci sie naraziłam???? Niczym, czemu odebrałaś to jako obelgę :P Co do logowanka, to czasem sobie admini firewalle założą takie wesołe, co cookiesy blokują, interwncja wymagana niestety w zboku <BOK> :evil: alahari 31-05-2004, 23:36 Niczym, czemu odebrałaś to jako obelgę :P Nie obelge... Ale..co TO ma znaczyć: ale teraz dajesz mi kolejny powód |ZA|, Brzmi..pretensjonalnie 8) mroczny 31-05-2004, 23:45 Nie obelge... Ale..co TO ma znaczyć: Cytat: ale teraz dajesz mi kolejny powód |ZA|, Brzmi..pretensjonalnie No bo ty tak o tych umarlakach ciągle i ciągle, a my wśród żywych jesteśmy i tak ma pozostać na jak najdłużej :D alahari 31-05-2004, 23:59 Myslalam, ze na mnie nastajecie :twisted: Ale ja sie tak łatwo nie dam - znam kot-fu :mrgreen: mroczny 01-06-2004, 19:21 Myslalam, ze na mnie nastajecie Ale ja sie tak łatwo nie dam - znam kot-fu Kotku, nikt się na ciebie nie uwziął, a taka ładna kobieta jak ty extra wyglądałaby obok tego pochmurnego logo :wink: alahari 01-06-2004, 20:57 Kotku, nikt się na ciebie nie uwziął, a taka ładna kobieta jak ty extra wyglądałaby obok tego pochmurnego logo :wink: Dobra dobra :twisted: Wiem, ze chcecie mnie splaszczyć, sprasować, rozwałkować i przykleić na ekranie :twisted: Ale ja sie do walca tak łatwo zaprosić nie dam :twisted: mroczny 01-06-2004, 20:59 Ale ja sie do walca tak łatwo zaprosić nie dam Tarararatam, tamtam, tamtam 8) Walec walcem, ale jesteś najmilej widzianą osobą na tym forum i to nie tylko ze względu na rady :wink: alahari 01-06-2004, 21:04 Walec walcem, ale jesteś najmilej widzianą osobą na tym forum i to nie tylko ze względu na rady :wink: :oops: :P :mrgreen: :wink: Mialam zostawić same emotki, ale pewnie znów sie Hazan przyczepi, ze strzelam usmieszkami zamiast wnieść cos do dyskusji 8) hazan 02-06-2004, 01:44 Walec walcem, ale jesteś najmilej widzianą osobą na tym forum i to nie tylko ze względu na rady :wink: :oops: :P :mrgreen: :wink: Mialam zostawić same emotki, ale pewnie znów sie Hazan przyczepi, ze strzelam usmieszkami zamiast wnieść cos do dyskusji 8) Lol - jestes na specjalnych prawach :) alahari 02-06-2004, 01:52 Super :D Wobec tego moge strzelać uśmieszkami : na prawo--------------------------------------------------------------------------------------------> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: <----------------------------------------------------------------------------------------------- i lewo :lol: mroczny 02-06-2004, 08:48 Jak niewiele trzeba żęby uszczęśliwić kobietę :twisted: :wink: choć odrobinę Aszu 02-06-2004, 11:05 znam kot-fu A na czym polega - w skrócie - kot-fu? mam wrażenie że na drapaniu za uchem. mroczny 02-06-2004, 13:00 na drapaniu za uchem. Raczej po oczach :evil: Aszu 02-06-2004, 13:34 To też może być fajne |