Szukam kogos z kim moglbym polatac po warszawie i porobic fotki. Najlepiej w wieku mniej wiecej 21 lat. Pozdrawiam
Warszawa w dzień i w nocy
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Hehe, ja już mam dwie takie noce za sobą
ale jak było cieplej, miło wspominam, chętnie mogę powtórzyć i też się zastanawiam czemu wiek ma takie znaczenie
trzy zoomy na krzyżKomentarz
-
Komentarz
-
-
Ja też byłbym chętny na jakiś nocny plenerek, jeżeli oczywiście frakcja młodzieżowa nie będzie miała nic na przeciwko.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
Jeśli amatorów początkujących będziecie po postrzale z obiektywu ciągnąć na noszach za sobą to i ja się piszę
60D + 400D(BG-E3) + macro-kit + T17-50 2.8 + C50/1.8 + C85 1.8 + T55-200 + Samyang 8mm FishEye + 580 EX II + YN565EX + YN560 II + Phottix Strato II Multi + pomniejsze gadżetyKomentarz
-
Może spróbuj z grupą Warszawskie Spacery Fotograficzne. Pisali o nich niedawno w warszawskiej Gazecie Wyborczej.Pozdrawiam, RafałKomentarz
-
Hmm widzę, że sporo chętnych, czyżby udało nam się zrobić nocny wypad z większą grupą Canon-Board ?
Mogłoby być ciekawie
trzy zoomy na krzyżKomentarz
-
Kolega mi o nich wspominał ale ... nie mamz nimi wogóle kontaktu, nie znam ludzi - jakoś tak obco pewnie bym się tam czuł. Natomiast CB czytam juz od ładnych paru chwil. Coś nawet udało mi się pozamieszczać i były mieszane uczucia zduużym plusem (moje odczucie). Zatem jeśli udało by się zorganizowac tutaj jakiś wyskok na plenerek nocny ... było by miło i zdecydowanie bardziej komfortowoMoże spróbuj z grupą Warszawskie Spacery Fotograficzne. Pisali o nich niedawno w warszawskiej Gazecie Wyborczej.
60D + 400D(BG-E3) + macro-kit + T17-50 2.8 + C50/1.8 + C85 1.8 + T55-200 + Samyang 8mm FishEye + 580 EX II + YN565EX + YN560 II + Phottix Strato II Multi + pomniejsze gadżetyKomentarz
-
Komentarz
-
-
-
Jakie nici jakie nici, foty a nie nici, nikt nie będzie tu nic szył...
Sprawa przycichła bo jakoś tak mało chętnych na wdrożenie...
Może w długi weekend? Mniejsza szansa aby ktoś akurat pracował, miał szkołę, łatwiej dobrać termin.trzy zoomy na krzyżKomentarz
-
Chętnie się przyłączę, dzień w dzień łażę po Wawie sam na sam z aparatem, to może teraz czas na większe towarzystwo
www.t-jack.pl
Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.Komentarz
Komentarz