Nowoje Russkoje
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
O w mordę.. to przebija złotego A510 :-)Zamieszczone przez kavooMasz na mysli takie "nowoje Russkoje"? ;-)
(..) -
-
Ja ile razy widze te zdjecia to nie moge uwierzyc ze sa prawdziwe a nie zmontowane
Qrna ten krzyz musi przynajmniej kilka kg wazyc nie wspominajac o tych obwazankach u kolesia z tylu.
http://www.bykom-stop.avx.pl/
Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296
Komentarz
-
Hmm.. Genewa jest jednym z ulubionych miejsc "nowych Ruskich" i, biorąc pod uwagę to co widzę na ulicach, to prawdę mówiąc jestem w stanie uwierzyć w autentyczność tej fotkiZamieszczone przez McKaneJa ile razy widze te zdjecia to nie moge uwierzyc ze sa prawdziwe a nie zmontowane
Qrna ten krzyz musi przynajmniej kilka kg wazyc nie wspominajac o tych obwazankach u kolesia z tylu.
(no, jeszcze jeden post na ten temat i wydzielam :-D )Komentarz
-
nie nie nie.. dyskusja jest fajna, a Viteza i tak nie interesuje wiec niech sie odczepi...
a ty muflon nie fiakj
Komentarz
-
-
Co, ja nie wydzielę?Zamieszczone przez Czachaa ty muflon nie fiakj

Nie wiem co mają wspólnego (tytuł) z "wielkimi mistrzami fotograficznymi", poza tym, że ci pierwsi kupują dzieła tych drugich ;-)Komentarz
-
No ale przynajmniej zapewne ci co maja Lki nie narzekaja na ich ciezar w czasie szyjnego ich noszenia.EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000Komentarz
-
-
Milo by bylo gdyby w pierwszym poscie byl edit od moderatora z podpisem i informacja z ktorego watku wydzielil
Komentarz
-
Fakt, zapomniałem. Na szczęście tu to aż tak nie bije po oczach, bo fotki w pierwszym poście wyjaśniają wszystkoZamieszczone przez VitezMilo by bylo gdyby w pierwszym poscie byl edit od moderatora z podpisem i informacja z ktorego watku wydzielil
Komentarz
-

Komentarz